Η ζωή του star σε κίνδυνο; Οι φήμες για την πολύ σοβαρή κατάσταση της υγείας του

Γωγώ Φούντα
Η ζωή του star σε κίνδυνο; Οι φήμες για την πολύ σοβαρή κατάσταση της υγείας του

Έχει υπάρξει ένας από τους μεγαλύτερους γόηδες του Hollywood

Τους τελευταίους μήνες, αρκετά συχνά sites και περιοδικά, δημοσιεύουν φωτογραφίες του διάσημου ηθοποιού και μεγάλου γόη του Hollywood, σε κακή κατάσταση, έχοντας χάσει πολλά κιλά, και δείχνοντας γενικότερα αδύναμος και άρρωστος.

Κάτι που όσο περνάει ο καιρός επιβεβαιώνεται, καθώς ο Val Kilmer, σε κάθε του εμφάνιση δείχνει σε όλο και χειρότερη κατάσταση. Οι πληροφορίες αρχικά, είχαν κάνει λόγο για καρκίνο του οισοφάγου, κάτι που ο ίδιος δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε ποτέ.

val-kilmer-hospitalized-throat-cancer-claims-1 a7fa0

Παρόλα αυτά, ενα νέο δημοσίευμα, κάνει λόγο για επιδείνωση της υγείας του διάσημου ηθοποιού, ο οποίος λίγες μέρες πριν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου. Μάλιστα, οι γιατροί, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, δεν του δίνουν πάνω από λίγους μήνες ζωής!

val-kilmer-hospitalized-throat-cancer-claims-2 52d64

Όπως ήταν φυσικό, οι θαυμαστές του θορυβήθηκαν, με τον ίδιο να απαντάει μέσω social media και να ισχυρίζεται ότι δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά, και πως τα πράγματα δεν είναι τόσο σοβαρά όσο τα περιγράφουν τα δημοσιεύματα. Μακάρι να είναι απλά υπερβολές.

val-kilmer-hospitalized-throat-cancer-claims-3 d6bc5
val-kilmer-hospitalized-throat-cancer-claims-5 a4653