Οι συγγενείς της Khloe Kardashian εκπέμπουν SOS για την κατάσταση της υγείας της

Ερμιόνη Σαρρή
Οι συγγενείς της Khloe Kardashian εκπέμπουν SOS για την κατάσταση της υγείας της

Τι συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα με την Khloe;

Μπορεί να μην είστε fans των Kardashians τις δύσκολες όμως στιγμές που έζησαν στο πλευρό του Lamar Odom σίγουρα τις παρακολουθήσατε. Η κρίσιμη κατάσταση της υγείας του συζύγου της Khloe Kardashian βρισκόταν επί πολλά 24ωρα στα πρωτοσέλιδα και η ίδια δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του. Φήμες τη θέλουν να έχει σταματήσει ακόμη και τις διαδικασίες του διαζυγίου τους και να δηλώνει ξανά ερωτευμένη μαζί του.

Τα λόγια του Lamar Odom οδήγησαν την Khloe Kardashian σε έναν ακόμη χωρισμό

Η Khloe, λοιπόν, ακόμη και αν έχει περάσει πολλά (και άσχημα) με αυτόν τον άντρα φαίνεται πως είναι έτοιμη να ξαναγυρίσει στην αγκαλιά του. Τις τελευταίες ημέρες δεν τρώει, δεν κοιμάται, αφού δε θέλει να λείψει λεπτό από το πλάι του. Θέλει να είναι συνεχώς εκεί και να τον βοηθήσει να ξεπεράσει τα προβλήματα αυτά της υγείας του. Τόσο οι αδερφές της, όσο και η μαμά της ανησυχούν πολύ για την υγεία της, αφού όσο πάει ο οργανισμός της εξουθενώνεται.

Η Khloe Kardashian στην πιο προκλητική της φωτογράφιση

khloe-lamar-walking a83ff

Η σταρ βάζει σε κίνδυνο τη δική της υγεία και ελπίζουμε αργά ή γρήγορα να καταλάβει πως αν δεν είναι εκείνη δυνατή, δε θα καταφέρει στο μέλλον να βοηθήσει κανέναν άλλον.