Mήπως η Sienna Miller φοβάται την Angelina Jolie; Δείτε γιατί

Γωγώ Φούντα
Mήπως η Sienna Miller φοβάται την Angelina Jolie; Δείτε γιατί

Το απόλυτο Χολιγουντιανό μπέρδεμα. Να είναι άραγε αλήθεια;

Τις τελευταίες μέρες, μία καταπληκτική είδηση κάνει το γύρο του κόσμου: Η Angelina Jolie, σύμφωνα με πληροφορίες είναι έξαλλη με το Brad Pitt, γιατί περνάει πολλές ώρες με τη Sienna Miller στα γυρίσματα της νέας τους ταινίας «Lost City of Z». Για να γίνουμε πιο σαφείς, η αγγλίδα star πρωταγωνιστεί και ο Brad έχει αναλάβει την παραγωγή, κάτι που καθιστά σαφές, ότι η Sienna ήταν δική του επιλογή!

Όπως φυσικά αντιλαμβάνεστε, αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από την Angie, η οποία έτσι κι αλλιώς έχει δηλώσει ότι ο γάμος της με τον γόη του Hollywood, δεν είναι και ο πιο ιδανικός. Μάλιστα, όπως μεταδίδουν τα ξένα sites, οι καυγάδες τους πια είναι τόσο συχνοί που δεν είναι λίγοι εκείνοι που στοιχηματίζουν, ότι το τέλος της χρονιάς δε θα τους βρει μαζί(!).

H νέα εμφάνιση των Bradgelina με τα παιδιά, και η... έκπληξη που επεφύλασσε η Jolie

brangelina-supercouple-posing-at-an-event-wallpaper-3495 b427f
Sienna-sienna-miller-246423 1217 1500 d1867

Από την άλλη, η Sienna, η οποία έχει βρεθεί τελευταία ουκ ολίγες φορές στο στόχαστρο έχει πανικοβληθεί σε τέτοιο βαθμό με την οργή της Angie, που έχει φτάσει στο σημείο να κυκλοφορεί μονίμως με το Bradley Cooper, συμπρωταγωνιστή της στο Burnt, ο οποίος με τη σειρά του τα έχει με την Irina Shayk.

Οι σκηνές ζήλιας της Angelina Jolie στον Brad Pitt και τα προβλήματα στο γάμο τους

Με λίγα λόγια, η Sienna από τη στιγμή που χώρισε, έχει «χρεωθεί» όλους τους διάσημους και δεσμευμένους γόηδες του Hollywood, κάτι που φυσικά δεν περνά απαρατήρητο από τις καλές τους. Πάντως τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για διαζύγιο των Bradgelina, κάτι που θα μας επιτρέψετε να μην πιστέψουμε.

siennabradley--a 0a602
bradley-cooper-summer-hands-14may15-05 8b3f7

Γενικότερα, όλο αυτό το μπλέξιμο δεν μας πείθει και πάρα πολύ και έχουμε την εντύπωση ότι είναι απλά υπερβολές, αλλά από την άλλη κανείς δεν ξεχνάει ότι ο Brad έχει απατήσει στο παρελθόν. Αναμένουμε εξελίξεις...