Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής των επόμενων βραβείων Oscar!

Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής των επόμενων βραβείων Oscar!

Και μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνει την παρουσίαση των βραβείων

Τα επόμενα βραβεία Όσκαρ μπορεί να έρχονται στις 28 Φεβρουαρίου και η μέρα αυτή να αργεί λιγάκι ακόμη, όμως έχουμε ένα πολύ σημαντικό νέο σχετικά με την τελετή.

Η ανακοίνωση ήρθε μέσω Twitter από το πρόσωπο που επέλεξε η Ακαδημία για να παρουσιάσει τα Oscars του 2016. Και για να μη σας κρατάμε άλλο σε αγωνία, ο stand-up comedian Chris Rock, θα είναι ο άνδρας που θα μονοπωλήσει τη σκηνή των χρυσών αγαλματιδίων, για δεύτερη φορά, μετά το 2005!

ChrisRock 84edd

"Ο Chris Rock είναι πραγματικά ο MVP της βιομηχανίας του θεάματος. Κωμικός, ηθοποιός, σεναριογράφος, παραγωγός, σκηνοθέτης, κινηματογραφιστής - τα έχει κάνει όλα. Θα είναι ένας απίστευτος οικοδεσπότης για τα Oscar!", ανέφεραν σε δηλώσεις τους οι παραγωγοί των βραβείων, David Hill και Reginald Hudlin, με τον Rock να σχολιάζει σε δική του δήλωση πως "χαίρεται που επέστρεψε".

Oscars 2015: Οι καλύτερες red carpet εμφανίσεις της λαμπερής απονομής

Η αλήθεια είναι πως πολλοί κριτίκαραν αρκετά την παρουσίαση του Chris το 2005, όμως φαίνεται πως η Ακαδημία έχει αρκετά μεγάλη αδυναμία στους stand-up κωμικούς, αφού ανάμεσα στους ανθρώπους που έχουμε δει στο παρελθόν να παρουσιάζουν τη λαμπερή βραδιά, ουκ ολίγοι έχουν αυτή την ιδιότητα(Ellen DeGeneres, Whoopi Goldberg, Steve Martin, Billy Crystal).

Μένει να τον δούμε στη σκηνή και θα κρίνουμε αναλόγως! Προς το παρόν, μπορείτε να δείτε τον περίφημο μονόλογό του από τα βραβεία του 2005(που άλλοι λάτρεψαν κι άλλοι μίσησαν), για να πάρετε μια μικρή γεύση...