Η Kylie Jenner βρίσκεται στη λίστα με τους εφήβους με τη μεγαλύτερη επιρροή για το 2015

Η Kylie Jenner βρίσκεται στη λίστα με τους εφήβους με τη μεγαλύτερη επιρροή για το 2015

Άποψη: Μήπως όμως δεν της αξίζει αυτή η διάκριση;

Είτε συμπαθείτε, είτε αντιπαθείτε την Kylie Jenner δεν μπορείτε παρά να παραδεχτείτε ότι μάλλον κάτι κάνει σωστά, αφού έχει καταφέρει να γίνει η πριγκίπισσα των social media(41 εκατομμύρια ακόλουθοι στο Instagram και ακόμη περίπου 20 εκατομμύρια ακόλουθοι στα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα), παρ' όλο που είναι μόλις 18 χρονών.

Διαβάσαμε, λοιπόν, εδώ στο Queen, μια είδηση, σχετική με την Kylie που μάλλον μας προβλημάτισε λιγάκι. Η 18χρονη Jenner, αλλά και η αδελφή της, Kendall βρίσκονται στη λίστα του γνωστού περιοδικού TIME, με τους 30 εφήβους που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη, για το 2015. Μπορεί το TIME να μην "κρίνει" τι είδους επιρροή ασκούν(ειδικά στα νέα κορίτσια), όμως εμείς, από την πλευρά μας, το θεωρούμε αρκετά άδικο να βρίσκονται οι Jenners σε μια λίστα όπου βρίσκονται άνθρωποι που προσπαθούν πραγματικά να αλλάξουν τον κόσμο, όπως η Malala Yousafzai(η οποία έχει λάβει το Νόμπελ Ειρήνης) ή με πραγματικό ταλέντο, όπως ο 16χρονος ποδοσφαιριστής της Real Madrid, Martin Odegaard.

Ας δικαιολογήσουμε, λοιπόν, την είσοδο της Kendall σε αυτή τη λίστα, σκεπτόμενοι το γεγονός πως έχει καταφέρει μέσα σε πολύ λίγο χρόνο να γίνει σημαντική στο δικό της τομέα, εκείνον του modeling.

Oι προειδοποιήσεις των γιατρών για την Kylie Jenner: Γιατί έχουν ξεσηκωθεί αντιδράσεις;

Τι ακριβώς έκανε η Kylie Jenner για ν' αξίζει μια θέση στη λίστα; "Ότι κι αν κάνω, πάντα ξεκινώ αυτές τις μεγάλες τάσεις", δήλωσε η ίδια στο TIME, αναφερόμενη σε φαινόμενα όπως το #KylieJennerLipChallenge, μια πρόκληση που στην ουσία προωθούσε εντελώς λανθασμένα πρότυπα "πλαστικής" ομορφιάς, για τα νέα κορίτσια ανά τον πλανήτη.

Συγγνώμη, Kylie, όμως διαφωνούμε εντελώς, τόσο με αυτές τις "τάσεις", όσο και με το γεγονός πως επειδή ξοδεύεις χρήματα για πλαστικές επεμβάσεις και προκλητικά σύνολα, θα πρέπει εμείς να θεωρούμε πως ασκείς επιρροή στην παγκόσμια κοινωνία.