9+Σήμερα: Τα social networks θα καλύψουν επίσημα το γάμο

9+Σήμερα: Τα social networks θα καλύψουν επίσημα το γάμο

Το facebook, το twitter και το youtube θα καλύψουν το γάμο ζωντανά online στις 29 Απριλίου.

Την άλλη Παρασκευή ο γάμος της χρονιάς του πρίγκιπα William με την Kate Middleton θα μεταδοθεί από όλες τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Καθώς ο πρίγκιπας και η Kate, σύμφωνα με τους εκπροσώπους τύπου του παλατιού, είναι όπως όλοι οι νέοι της ηλικίας τους και χρησιμοποιούν το διαδίκτυο πολύ, ο γάμος τους θα καλυφθεί και διαδικτυακά.

Έτσι η Google δημιούργησε ένα live blog στο οποίο θα μεταδίδονται ζωντανά όλα όσα συμβαίνουν την περιβόητη ημέρα ενώ ταυτόχρονα διάφορα links θα δίνουν τις σχετικές πληροφορίες.

Παράλληλα στο youtube στις 10 π.μ. της Παρασκευής θα υπάρχει η δυνατότητα όλος ο πλανήτης να παρακολουθήσει live όσα συμβαίνουν στο αβαείο, αλλά και στο παλάτι του Buckingham, ενώ από χθες ήδη το επίσημο βασιλικό κανάλι στο youtube ξεκίνησε μια εκστρατεία, όπου όλοι καλούνται να ευχηθούν στους μελλόνυμφους φτιάχνοντας το δικό τους βίντεο.

Τέλος, οι επίσημες σελίδες στο facebook και στο twitter θα μεταδίδουν συνεχώς τα τεκταινόμενα, ενώ μη σας κάνει εντύπωση αν το relationship status των νεόνυμφων αλλάξει την Παρασκευή σε «παντρεμένοι» από «ελεύθεροι».