Είναι αυτή η πιο κακόγουστη και προκλητική εμφάνιση της εβδομάδας; Ναι είναι

Γωγώ Φούντα
Είναι αυτή η πιο κακόγουστη και προκλητική εμφάνιση της εβδομάδας; Ναι είναι

Μα τι σκεφτόταν;

H showbiz γενικότερα απαρτίζεται από stars, από celebrities που προσπαθούν να γίνουν stars και από κάποια άτομα που κυνηγούν με μανία τη δημοσιότητα προσπαθώντας να γίνουν celebrities! Είναι όλα αυτά τα άτομα, τα οποία είναι πάρα πολύ διάσημα και πλούσια, αλλά για εντελώς λάθος λόγους και φυσικά φροντίζουν με οποιοδήποτε κόστος να βρίσκονται στην επικαιρότητα.

Ένα από αυτά, είναι και η Brandi Glanville, η οποία έχει πρωταγωνιστήσει στο reality show, Real Housewives Of Beverly Hills αλλά είναι διάσημη για την κόντρα της με τον πρώην σύζυγό της και την καλή του, και φυσικά για τις αμέτρητες πλαστικές της επεμβάσεις και τις συχνές τούμπες που τρώει έξω από clubs.

2E15DADB00000578-0-image-m-130 1446617019323 92141

Ε λοιπόν η Brandi κατάφερε για ακόμη μία φορά να βρεθεί στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, με τη χθεσινή της εμφάνιση. Πραγματικά, χρόνια είχαμε να δούμε κάτι τόσο κακόγουστο όσο το φόρεμα της 42χρονης, που μπορεί με την πρώτη ματιά να έδειχνε φυσιολογικό, κοιτάζοντάς το όμως καλύτερα, δεν μπορέσαμε να μην παρατηρήσουμε τη λεπτομέρεια στο στήθος.

Όχι πείτε μας: Δεν είναι από τα χειρότερα oufits που είδατε τελευταία;