Η είδηση της ημέρας: Είναι έγκυος η Amal Alamuddin;

Γωγώ Φούντα
Η είδηση της ημέρας: Είναι έγκυος η Amal Alamuddin;

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν τα ξένα δημοσίευματα

Η συγκεκριμένη είναι από αυτές τις ειδήσεις που είτε είναι αλήθεια και απλά δεν επιβεβαιώνεται, είτε αντιλαμβάνεσαι ότι βαρέθηκαν να «χρεώνουν» κάθε τρεις και λίγο εγκυμοσύνες στην Jennifer Aniston, οπότε και λένε να ασχοληθούν με μία άλλη διάσημη και ωραία κυρία, η οποία επίσης δεν έχει γίνει ακόμη μητέρα.

Που λέτε, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η Amal Alamuddin είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, κάτι που φυσικά την έχει κάνει τρισευτυχισμένη. Παρά το γεγονός, ότι τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της George Clooney, επιθυμούν να γίνουν γονείς όσο τίποτε άλλο, δε σκοπεύουν να κάνουν κάποια δήλωση για την ώρα, καθώς κρίνουν ότι είναι ακόμα νωρίς.

amal-clooney-pregnant1 47690
amal-clooney-pregnant2 2ca93

Άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού υποστηρίζουν ότι θέλουν να είναι πολύ προσεκτικοί και ότι είναι ιδιαιτέρως αγχωμένοι μήπως υπάρξει κάποια επιπλοκή. Ο George όπως είναι φυσικό δεν αφήνει στιγμή μόνη τη σύζυγό του, ενώ έχει αναλάβει εξ' ολοκλήρου το διατροφικό της πλάνο μιας και θεωρεί ότι λόγω της κατάστασής της θα πρέπει να τρώει λίγο περισσότερο.

amal-clooney-pregnant-06 7dc30

Είτε το δημοσίευμα είναι αληθινό, είτε όχι, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φανεί λίαν συντόμως!

Μα πόσο υπέροχοι: H κίνηση του George Clooney και της Amal Alamuddin που μας σκλάβωσε