Επιτέλους το παραδέχονται! Οι δυο stars είναι ζευγάρι!

Επιτέλους το παραδέχονται! Οι δυο stars είναι ζευγάρι!

Πήραν και οι δύο διαζύγιο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού

Μετά από αρκετές εβδομάδες σχετικής φημολογίας, η Gwen Stefani και ο Blake Shelton παραδέχθηκαν τελικά πως είναι ζευγάρι!


Οι δυο τραγουδιστές, που είναι επίσης κριτές του αμερικανικού «The Voice», αρνούνταν μέχρι πρόσφατα να επιβεβαιώσουν τις φήμες για τη σχέση τους, αν και πριν μερικές μέρες γιόρτασαν μαζί το Halloween και οι κοινές φωτογραφίες τους έκαναν τον γύρο του ίντερνετ.

1440685821 the-voice-red-carpet-zoom 6c2b4


«Η Gwen και ο Blake είναι εδώ και πολύ καιρό φίλοι, αλλά πρόσφατα η φιλία τους εξελίχθηκε σε σχέση» επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της 46χρονης σταρ στο Us Weekly, ενώ πηγή του αμερικανικού People αναφέρει: «Ναι, είναι όντως ζευγάρι. Στήριξαν ο ένας τον άλλο στις δύσκολες πρόσφατες στιγμές και τώρα είναι πραγματικά ευτυχισμένοι μαζί».


Η Gwen Stefani χώρισε τον περασμένο Αύγουστο, μετά από 13 χρόνια γάμου, με τον πατέρα των τριών παιδιών της, Gavin Rossdale. Μάλιστα, το διαζύγιό τους εκδόθηκε μόλις πριν μερικές μέρες. Ο Blake Shelton χώρισε επίσης, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με την επί 4 χρόνια σύζυγό του, Miranda Lambert.

gwen-stefani-gavin-rossdale-divorce-after-13-years-04 1af45

H Gwen Stefani με τον πρώην σύζυγό της, Gavin Rossdale

blake-shelton-weight-loss9 57a05

Ο Blake Shelton με την πρώην σύζυγό του, Miranda Lambert