Σοκ και δέος: 9 απίστευτες αποκαλύψεις για τον Τom Cruise διά στόματος Leah Remini

Γωγώ Φούντα
Σοκ και δέος: 9 απίστευτες αποκαλύψεις για τον Τom Cruise διά στόματος Leah Remini

Αν νομίζατε ότι το σκηνικό με τη Suri ήταν τραβηγμένο, διαβάστε παρακάτω

Τις τελευταίες μέρες υποθέτουμε έχετε αντιληφθεί τι επικρατεί γύρω από το όνομα της Leah Remini, της Σαϊεντολογίας και φυσικά του ανθρώπου που έκανε τη Σαϊεντολογία μόδα, του Tom Cruise. Ένα βιβλίο, αυτό της Leah, που μάλλον γράφτηκε για να επιστρέψει η ξεχασμένη ηθοποιός στο προσκήνιο, βγάζει στη φόρα όλα τα... άπλυτα του διάσημου ηθοποιού και όπως είναι φυσικό κάνει ρεκόρ πωλήσεων. Τα λεγόμενά της δημοσιεύονται παντού, αυτή δεν αρνείται καμία πρόταση για τηλεοπτική εμφάνιση, και στο βωμό της δημοσιότητας κάνει με τα «κρεμμυδάκια» τον Tom, σε τέτοιο μάλιστα σημείο, που μας κάνει να τον... λυπηθούμε (εντάξει όχι)! Εδώ λοιπόν, παραθέτουμε 9 σοκαριστικά-η λέξη είναι λίγη-πράγματα για το διάσημο ηθοποιό όπως ισχυρίζεται ότι τα έζησε η Remini κοντά του. Πραγματικά, ελπίζουμε να λέει ψέματα, αν και πολύ αμφιβάλουμε.

1. Στον Tom όλοι συμπεριφέρονται σαν να είναι βασιλιάς: Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, όταν ο Tοm έκανε την είσοδό του στο κτίριο, οι πύλες κλείδωναν και τα υπόλοιπα διάσημα μέλη της αίρεσης ήταν αναγκασμένα να μπαίνουν από άλλη είσοδο! Ave Ceasar...

2. Δε λες ποτέ όχι στον Tom: Η Remini αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι όταν ήταν έγκυος, ο Cruise κάλεσε την ίδια και το σύζυγό της σπίτι του, για να τον μάθουν να χορεύει... salsa! «Η πρόσκληση έγινε την τελευταία στιγμή και προσπάθησα να το κανονίσω για άλλη μέρα, όταν τελικά με πήρε τηλέφωνο ο εκπρόσωπός του, και μου είπε απλά να κάνω αυτό που μου ζητήθηκε».

3. Του αρέσει να παίζει κρυφτό: Όχι μην πάει ο νους σας στο πονηρό, δεν υπάρχει τίποτα το ερωτικό. Ο διάσημος ηθοποιός καλεί άλλους stars στο σπίτι του και τους ζητά να παίξουν όλοι μαζί απλό, πατροπαράδοτο κρυφτό! Φυσικά η Leah ήταν παρούσα σε κάτι ανάλογο, όπως και η Jada Pinkett Smith!

ac26f6708a1fdd07a59483e2044756e6 1d5ae

4. Τα μπισκότα του πρέπει να είναι πάντα σε εμφανές σημείο: Όπως αναφέρει η Remini, μία μέρα που ήταν καλεσμένη στο σπίτι του Tom, εκείνος ξαφνικά θέλησε να φτιάξει μπισκότα, Πήγε λοιπόν στην κουζίνα, και επειδή δε βρήκε αμέσως όλα τα υλικά που χρειαζόταν, άρχισε να ουρλιάζει σε μία υπάλληλό του και να της μιλάει με τα χειρότερα λόγια. Συμπέρασμα: Μη στερείς ποτέ από τον Tom τα μπισκότα του.

5. Τα θέλει όλα άψογα: Κάποτε μία υπάλληλός του, του σέρβιρε τσάι σε μία ραγισμένη κούπα, και φυσικά έγινε έξαλλος. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ραγισμένη κούπα ίσως να τον πειράζει περισσότερο και από τα χαμένα μπισκότα!

6. Σε συμπαθεί μόνο αν είσαι πολύ διάσημος: Και εδώ παραθέτει την μαρτυρία της Katie Holmes η οποία της είχε αποκαλύψει ότι ο Cruise επέμενε να καλέσουν στο γάμο τους την Jennifer Lopez και τον τότε σύζυγό της Marc Anthony παρά το γεγονός ότι... δε γνωρίζονταν! Βέβαια, η Holmes συμφώνησε αμέσως γιατί ήθελε σαν τρελή να γνωρίσει την J.Lo, ίσως επειδή ήταν θαυμάστριά της.

7. Τώρα γελάμε: Την ημέρα του γάμου του με την Katie, και έπειτα από μία έντονη νύχτα με χορό, μουσική και ποτό, η Leah με το σύζυγό της αλλά και το ζεύγος Lopez-Anthony, έκαναν το λάθος να αποχωρήσουν, μιας και το νιόπαντρο ζεύγος είχε εξαφανιστεί για να κάνει...αγαπούλες. Παρόλα αυτά, οι υπάλληλοι του Tom έτρεξαν και τους παρακάλεσαν να γυρίσουν πίσω, γιατί ο Tom και η Katie ήταν στην κουζίνα και έφτιαχναν πίτσα για όλους!!!

tom-cruise-435 92ce6

8. Και η λύση του μυστηρίου: Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τα έβαλαν με την Nicole Kidman και την αδιαφορία της για τα υιοθετημένα της παιδιά, έπειτα μάλιστα και από την απουσία της από το γάμο της Bella. Παρόλα αυτά, η Leah υποστηρίζει, ότι αμέσως μετά το γάμο του Tom και της Katie, ταξίδεψε μαζί με τη Bella και τον Connor Cruise, και κάποια στιγμή τους ρώτησε τι κάνει η μητέρα τους και αν την είδαν πρόσφατα. Η Bella λοιπόν απάντησε: «Our mum is a F***ing SP (Suppresive Person)», δλδ καταπιεστικό άτομο! Μάλλον ο Criuise είχε πείσει τα παιδιά τους για το πόσο περιττή ήταν η μητέρα τους στη ζωή τους.

9. Η Leah κλείνει με το προσωπικό της παράπονο για τον Tom ο οποίος την κατηγόρησε ότι κατέστρεψε το γάμο του γιατί παρόλο που ήταν ένα από τα πολύ κοντινά του άτομα, δεν ήταν παράδειγμα διασκέδασης και χαράς για τους υπόλοιπους και απλά προσπάθησε να τραβήξει την προσοχή για προσωπικό της όφελος. Επίσης, την ανάγκασαν να πληρώσει μερικές χιλιάδες δολάρια για έξοδα του γάμου, με τη δικαιολογία ότι τον... κατέστρεψε!

Tom Cruise - Katie Holmes: Οι νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για το διάσημο ζευγάρι