Ο νέος σοκαριστικός χωρισμός του Hollywood και ο ρόλος του Ben Affleck σε αυτόν

Γωγώ Φούντα
Ο νέος σοκαριστικός χωρισμός του Hollywood και ο ρόλος του Ben Affleck σε αυτόν

Τι έκανε πάλι ο άτακτος star;

Τον τελευταίο καιρό το Hollywood κλονίζεται από χωρισμούς, τσακωμούς και διαζύγια και μάλιστα από το πουθενά, αιφνιδιάζοντας ακόμα και τους πολύ καλά γνωρίζοντες της showbiz. Μετά λοιπόν το χωρισμό τηςHalle Berry και του Olivier Martinez έρχεται ακόμα ένας ηχηρός, και μάλιστα αιτία είναι ο προσφάτως χωρισμένος Ben Affleck.

Που λέτε, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο γάμος του Matt Damon και της συζύγου του Luciana βρίσκεται ένα βήμα πριν την καταστροφή. Παρά το γεγονός ότι είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και διακριτικά ζευγάρια του Hollywood, τα τελευταία νέα κάνουν λόγο για σοβαρά προβλήματα στην μεταξύ τους σχέση και μάλιστα με κύρια αιτία τον... Ben Affleck.

FFN Martian Prem GGFF 091115 51847600 edited-1-698x1024 999c8

Ως γνωστόν, ο Ben και ο Matt είναι κολλητοί φίλοι εδώ και πάρα πολλά χρόνια και όπως είναι φυσικό, από τη στιγμή που έγιναν γνωστά τα προβλήματα του Affleck με την Jennifer Garner, o Μatt έσπευσε να του συμπαρασταθεί. Και εδώ κάπου αρχίζουν τα νεύρα της Luciana η οποία έβλεπε το σύζυγό της να παραμελεί την ίδια και τις τέσσερις κόρες τους και να βγαίνει για ποτά με τον κολλητό του.

wenn22963799 edited-1-899x1024 8db95

Σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο Ben έχει και το δικό του δωματιάκι στο σπίτι του ζευγαριού και πηγαίνει εκεί όποτε νιώθει μοναξιές. Κάτι που φυσικά κάνει ακόμα πιο έξαλλη τη Lucia η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη ζητήσει από τον Matt να χωρίσουν, ενώ κάποιοι κάνουν λόγο ακόμα και για διαζύγιο.

o-MATT-DAMON-BEN-AFFLECK-facebook ec0f2

Ο χρόνος θα δείξει.