Η πρώτη εμφάνιση της Katie Holmes μετά το σκάνδαλο, μας επιφύλασσε μία έκπληξη

Γωγώ Φούντα
Η πρώτη εμφάνιση της Katie Holmes μετά το σκάνδαλο, μας επιφύλασσε μία έκπληξη

Πού πήγε η διάσημη ηθοποιός;

Ως γνωστόν, αυτές τις μέρες το Hollywood είναι σε αναβρασμό εξαιτίας του γνωστού πια σκανδάλου με τις αποκαλύψεις της Leah Remini περί Σαϊεντολογίας, και κυρίως Tom Cruise. Σε όλες αυτές τις αποκαλύψεις βέβαια έχει βάλει το χεράκι της και η Katie Holmes, η οποία όπως αντιλαμβανόμαστε δεν κράτησε κλειστό το στοματάκι της.

Φαίνεται όμως ότι η διάσημη ηθοποιός, δεν έχει επηρεαστεί και ιδιαίτερα από το χαμό που δημιούργησε, και συνεχίζει τις δημόσιες εμφανίσεις της ανενόχλητη. Η Katie λοιπόν, έδωσε το παρών στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Christina Aquilera προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την προεκλογική εκστρατεία της Hillary Clinton, και ομολογουμένως ήταν πιο εντυπωσιακή από ποτέ!

katie-holmes-hillary-clinton-christina-aguilera-fundraiser-02 32c91

Φορώντας ένα κοντό φόρεμα με αστέρια και έχοντας τα μαλλιά της χτενισμένα στο πλάι, ήταν κομψή, όμορφη, σέξι και για ακόμη μία φορά... ασυνόδευτη! Μήπως επιτέλους να παραδεχτεί ότι βγαίνει με τον Jamie Fox να ησυχάσουμε κι εμείς; Γιατί η αλήθεια είναι, ότι έπειτα από όλα αυτά που έχουν βγει στη φόρα, την έχει λυπηθεί η ψυχή μας.