Sandra Bullock- Bryan Randall: Η νέα τους κοινή εμφάνιση έκλεψε τις εντυπώσεις!

Sandra Bullock- Bryan Randall: Η νέα τους κοινή εμφάνιση έκλεψε τις εντυπώσεις!

Λατρεύουμε να τους βλέπουμε! 

Η σχέση τους δεν μετρά πολύ καιρό, παρά μόνο κάποιους μήνες, όμως από την πρώτη κιόλας στιγμή μας έκαναν να πιστέψουμε πως Sandra Bullock και Bryan Randall είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον. Οι πρόσφατες κοινές τους εμφανίσεις μας έπεισαν και έμπρακτα πως αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά και όμορφα ζευγάρια της σόουμπιζ, ενώ το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως τίποτα δεν μπορεί να κρύψει τον έρωτά τους, μιας και οι κοινές τους έξοδοι είναι κάτι παραπάνω από συχνές.


Και φυσικά, ο φακός των παπαράτσι καραδοκεί, προκειμένου να τους απαθανατίσει σε μια τρυφερή στιγμή, όπως και η τελευταία. Το διάσημο ζευγάρι έκανε την πρωινή του βόλτα στους δρόμους του Los Angeles και όπως ήταν αναμενόμενο, δεν την... γλύτωσαν από τα φλας. Πιασμένοι χέρι- χέρι και πίνοντας τον καφέ τους, οι δυο τους έδειχναν να είναι πιο ήρεμοι και χαλαροί από ποτέ.

1446833653 sandra-bullock-bryan-randall-lg 20509


Η σχέση αυτή ήταν ό, τι καλύτερο τους έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια και αυτό είναι εμφανές από την ευχάριστη διάθεση και την πρόσχαρη εμφάνισή τους. Είναι αναμφίβολα, ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια που έχουμε δει τελευταία και κάθε τους εμφάνιση δικαίως κλέβει τα βλέμματα! Ελπίζουμε να συνεχίζουν έτσι!

Διαβάστε ακόμη:

Η στιγμή που περιμέναμε! H πρώτη κοινή εμφάνιση του διάσημου ζευγαριού είναι γεγονός!

Η Τόνια Σωτηροπούλου στην πιο σέξι φωτογράφισή της!