Η σταρ εξομολογείται πως η υποκριτική την βοήθησε να… δείχνει πιο κοινωνική!

Η σταρ εξομολογείται πως η υποκριτική την βοήθησε να… δείχνει πιο κοινωνική!

 

Εκμεταλλεύτηκε όσα της προσέφερε η υποκριτική τέχνη στο έπακρο! 

 

Αναμφίβολα, είναι μια από τις πιο σοβαρές παρουσίες του Hollywood, που δεν προκαλεί με τον τρόπο ζωής και τις δηλώσεις της. Ο συνεσταλμένος χαρακτήρας της είναι εμφανής, ωστόσο η Cate Blanchett πρόσφατα αποκάλυψε, πως προτού ασχοληθεί με την ηθοποιία ήταν πολύ ντροπαλή, σε σημείο μάλιστα που ένιωθε άβολα. Όμως, η τέχνη της υποκριτικής την βοήθησε και την έκανε να ξεπεράσει το θέμα αυτό που την απασχολούσε. Όχι αλλάζοντας το χαρακτήρα της βέβαια, αλλά με έναν πιο απλό τρόπο.


«Συνήθιζα να είμαι κοινωνικά... αδέξια. Δεν ήμουν άνετη. Έμπαινα σε έναν χώρο και δεν ήξερα τι να πω. Σε κάποιο σημείο συνειδητοποίησα ότι αυτό είναι η υποκριτική. Να μπορείς να δείχνεις άνετος και χαλαρός, οποιαδήποτε στιγμή, όχι μόνο όταν παίζεις. Δεν είμαι άνετη. Δεν είμαι χαλαρή. Όλα φαίνονται έτσι λόγω της υποκριτικής ικανότητάς μου», αποκάλυψε η διάσημη σταρ.

2E349C6100000578-3308345-image-m-51 1446911770542 0b6c3


Μπορεί λοιπόν πλέον να δείχνει –αλλά και να είναι ύστερα από τις αμέτρητες επιτυχίες στην πορεία της- γεμάτη αυτοπεποίθηση και σιγουριά, όμως δεν ήταν πάντοτε έτσι. Μπράβο της!

Διαβάστε ακόμη:

Το έριξε έξω! Που διασκέδασε η Ελένη Μενεγάκη το βράδυ του Σαββάτου;

33ος Μαραθώνιος της Αθήνας: Ποιοι celebrities συμμετείχαν φέτος;