E όχι: Οι θαυμάστριες του Patrick Dempsey δε θα χαρούν καθόλου με την είδηση αυτή

Γωγώ Φούντα
E όχι: Οι θαυμάστριες του Patrick Dempsey δε θα χαρούν καθόλου με την είδηση αυτή

Tι συνέβη στο διάσημο ηθοποιό;

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Patrick Dempsey, ο λατρεμένος McDreamy, μας «άφησε χρόνους», μιας και η σεναριογράφος του Grey's Anatomy αποφάσισε να τον σκοτώσει, ρίχνοντας σε κατάθλιψη τις φανατικές του θαυμάστριες. Αμέσως μετά τον τηλεοπτικό του θάνατο, ήρθε και ο χωρισμός του, μιας κα η σύζυγός του Jillian Fink κατέθεσε αίτηση διαζυγίου αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο διάσημος ηθοποιός την είχε απατήσει.

Και τώρα, αφού γίναμε μάρτυρες της εξαθλιωμένης εικόνας του star, παρέμενε πάντοτε σέξι φυσικά, φαίνεται πως τα προσωπικά του πηγαίνουν λίγο καλύτερα, αν κρίνουμε και από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail. Που λέτε o Patrick, βρέθηκε στο Παρίσι με την πρώην σύζυγό του, και το μόνο σίγουρο ήταν ότι δε φαίνονταν καθόλου αποξενωμενοι, το αντίθετο μάλιστα.

2E3F5D7B00000578-0-image-m-86 1447022800349 c7620

Πιασμένοι χέρι χέρι, έκαναν τη βόλτα τους, ενώ ο Patrick δε σταμάτησε να τη φωτογραφίζει σε κάθε στάση που έκαναν με τα ποδήλατά τους. Λέτε το διάσημο ζευγάρι να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του; Εμείς πάντως τον προτιμούσαμε single!