Η επιθυμία που βρίσκεται στη διαθήκη του Robin Williams είναι καταστροφή για τη Disney

Η επιθυμία που βρίσκεται στη διαθήκη του Robin Williams είναι καταστροφή για τη Disney

Η εταιρεία αναγκάζεται να ακυρώσει τα σχέδιά της για μια νέα ταινία

Αυτή ήταν η τελευταία ευχή του "τζίνι". Ο Robin Williams, στη διαθήκη του, απαγορεύει στη Disney να χρησιμοποιήσει ξανά τη φωνή του "Τζίνι"(από την ταινία Aladdin), σε οποιαδήποτε μελλοντική ταινία της, όπως αναφέρουν οι Times του Λονδίνου. Ένα πρώην στέλεχος της εταιρείας, αποκάλυψε πως πολλές από τις αστείες ατάκες του διάσημου ηθοποιού, που ηχογραφήθηκαν για την ταινία του 1992 και που κόπηκαν στο μοντάζ, ήταν προγραμματισμένο να χρησιμοποιηθούν για ένα τέταρτο μέρος του φιλμ, κάτι που, μετά το άνοιγμα της διαθήκκης του Williams, δεν είναι δυνατό να συμβεί.

Δες επίσης: Η χήρα του Robin Williams συγκλονίζει με τις αποκαλύψεις για τον θάνατό του

robinwilliams-aladdin 27a91

"Όταν ήταν σε φόρμα, ο υπερδραστήριος φλύαρος που λατρέψαμε στο 'Good Morning Vietnam' και το 'Mrs. Doubtfire', έλεγε 30 αστεία το λεπτό", δήλωσε το στέλεχος, που επέλεξε να διατηρήσει την ανωνυμία του, ενώ η ταινία, που θα ήταν, ουσιαστικά ένα prequel του Aladdin, με τίτλο "Genies", θα εξιστορούσε το πώς το "Τζίνι" μπήκε εξαρχής μέσα στο λυχνάρι.

Επιπρόσθετα, ο Robin Williams, μέσω της διαθήκης του, απαγορεύει να χρησιμοποιηθούν και οι αχρησιμοποίητες ηχογραφήσεις του από τις δύο ταινίες που αναφέρθηκαν παραπάνω, με το ίιο στέλεχος να αναφέρει πως "επειδή ο ίδιος είχε τον τελευταίο λόγο σε αυτό το υλικό, (τα αστεία) θα παραμείνουν στις θυρίδες".