Αν αυτό το διάσημο ζευγάρι είναι και πάλι μαζί, εμείς θα σηκώσουμε τα χέρια ψηλά!

Αν αυτό το διάσημο ζευγάρι είναι και πάλι μαζί, εμείς θα σηκώσουμε τα χέρια ψηλά!

Τελευταία δημοσιεύματα τους θέλουν να επισκέπτονται σύμβουλο για να σώσουν τη σχέση τους

Μερικές φορές τα λόγια είναι περιττά. Δεν ξέρουμε πώς το κάνουν αλλά εμάς μας φαντάζει αδιανόητο. Τα διάσημα ζευγάρια βγάζουν τα πάντα στη φόρα, εκτίθενται με όλα αυτά που αποκαλύπτονται (τσακωμοί, απιστίες κ.α) κι έπειτα ως δια μαγείας τα προσπερνούν όλα και είναι και πάλι μαζί.


Σειρά της Kourtney Kardashian και του Scott Disick να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους (ναι, έχουν ήδη δώσει καμιά εκατοσταριά κατά το παρελθόν, αλλά εκεί... επιμένουν). Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα του RadarOnline, η reality star επισκέπτεται κρυφά την κλινική αποτοξίνωσης που ο Scott είναι κλεισμένος τους τελευταίους μήνες στο Μαλιμπού. Σκοπός της; Να πηγαίνουν μαζί σε σύμβουλο σχέσεων και να προσπαθήσουν να λύσουν τα προβλήματά τους.

kourtney-kardashian-scott-disick-brody-lg 9b3a0


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Scott δείχνει μετανιωμένος για την απιστία του και τονίζει στην σύντροφο και μητέρα των παιδιών του πως έκανε ό, τι έκανε επειδή ήταν μεθυσμένος και δεν καταλάβαινε. Όλο αυτό το διάστημα στην κλινική έχει καταφέρει να βρει τον εαυτό του και φυσικά να απεξαρτηθεί από τον δαίμονά του που δεν είναι άλλος από το αλκοόλ.

kourtney-kardashian-michael-girgenti-scott-disick-paternity-mason 83802

Η Kourtney από την άλλη προσπαθεί να τα αφήσει όλα πίσω και φυσικά να πιστέψει τις υποσχέσεις του Scott. Εν αναμονή των εξελίξεων! Εμείς με την σειρά μας σηκώνουμε τα χέρια ψηλά.

Διαβάστε ακόμα

Η Jessica Simpson επιτέλους πάχυνε: Δείτε το «νέο» της σώμα!