Τι αποκαλύπτει η Angelina Jolie για τις ερωτικές σκηνές με τον Brad Pitt;

Τι αποκαλύπτει η Angelina Jolie για τις ερωτικές σκηνές με τον Brad Pitt;

Οι αμήχανες στιγμές στα γυρίσματα της νέας τους ταινίας, «By The Sea»

Δέκα ακριβώς χρόνια (ένα γάμο, μισή ντουζίνα παιδιά και αρκετές ταινίες χώρια) μετά το «Mr. & Mrs. Smith», η Angelina Jolie και ο Brad Pitt συμπρωταγωνιστούν στο «By The Sea», που φέρει την υπογραφή της 40χρονης σταρ στη σκηνοθεσία, αλλά και στο σενάριο.

Πώς ήταν όμως να βρίσκονται και πάλι μαζί, μπροστά από την κάμερα, υποδυόμενοι το ζευγάρι; «Είναι το πιο παράξενο πράγμα στον κόσμο, να είσαι γυμνή, βυθισμένη σε μια μπανιέρα, με ένα iPad να σου δείχνει τις λήψεις έξω από το μπάνιο και με τον σύζυγό σου να στέκεται στην πόρτα ενώ εσύ τον σκηνοθετείς, δίνοντάς του οδηγίες για το πώς να μπει μέσα και να σου κάνει έρωτα. Και όλα αυτά μπροστά σε ένα μάτσο άλλους άνδρες με κάμερες!» δήλωσε η Jolie σε συνέντευξή της.

by-the-sea 3fd0c

«Οι ερωτικές σκηνές είναι έτσι κι αλλιώς περίεργες, αλλά φαντάσου (πόσο περίεργο είναι) όταν κάνεις μια τέτοια σκηνή με ένα άτομο με το οποίο και στην πραγματικότητα κάνετε σεξ. Ο μόνος τρόπος να το φέρουμε εις πέρας ήταν να μιλήσουμε πρώτα μεταξύ μας για τον παραλογισμό όλης αυτής της κατάστασης και να σιγουρευτούμε ότι κανείς από τους δυο δεν ένιωθε αμήχανα» συμπλήρωσε, αστειευόμενη πως «δεν μπορούσα επιπλέον να βγω από την μπανιέρα και να πάω στο monitor για να δίνω σκηνοθετικές οδηγίες, γιατί... μάντεψε: η σκηνοθέτιδα είναι γυμνή!».

Μέχρι να βγει το «By the sea» στις ελληνικές αίθουσες (10 Δεκεμβρίου), πάρτε μια γεύση από την ταινία βλέποντας τις φωτογραφίες στη photo gallery, στην αρχή της σελίδας, αλλά και το trailer παρακάτω.

Οι ειδικοί αποφάσισαν: Ποια πλαστική επέμβαση έχει κάνει στο πρόσωπό της η Angelina Jolie;

Είναι η μούσα του! Ανέκδοτες φωτογραφίες της Angelina Jolie δια χειρός... Brad Pitt