Ο Justin Bieber μόλις σύγκρινε τον εαυτό του με την Amy Winehouse

Ο Justin Bieber μόλις σύγκρινε τον εαυτό του με την Amy Winehouse

Ο σταρ αποκαλύπτεται σε νέα του συνέντευξη

Το νέο ντοκιμαντέρ για την Amy Winehouse, "Amy", είδε πρόσφατα ο Justin Bieber και μέσα από αυτό συνειδητοποίησε πως έχει πολλά κοινά στοιχεία με την αδικοχαμένη τραγουδίστρια της jazz. Ο μόλις 21 ετών ποπ σταρ συγκινήθηκε πολύ από την ταινία και το πόσο δύσκολο ήταν για τη Winehouse να αντιμετωπίσει τη δημοσιότητα, ενώ η ίδια αντιμετώπιζε παράλληλα και προβλήματα εξαρτήσεων.

Αξίζει να το δεις: Το συγκινητικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Amy Winehouse (+trailer)

"Είδα το ντοκιμαντέρ για την Amy Winehouse στο αεροπλάνο και είχα δάκρυα στα μάτια μου, γιατί μπορούσα να καταλάβω τι της έκαναν τα media, πώς της φέρονταν. Ο κόσμος πίστευε πως ήταν αστείο να την πειράζει, όταν είχε πιάσει πάτο, να τη σπρώχνει προς τα κάτω, μέχρι που δεν είχε μείνει κομμάτι του εαυτού της. Και αυτό προσπαθούν να κάνουν μ' εμένα", δήλωσε ο Bieber σε συνέντευξή του στο NME. "Θέλω απλά να ξέρει ο κόσμος ότι είμαι άνθρωπος. Δυσκολεύομαι να τα βγάλω πέρα κάθε μέρα. Νομίζω πως πολύς κόσμος δυσκολεύεται. Νιώθεις μοναξιά, ξέρεις, όταν ταξιδεύεις. Ο κόσμος βλέπει τη λάμψη και τα απίστευτα πράγματα, αλλά δεν ξέρουν την άλλη πλευρά. Αυτή η ζωή μπορεί να σε κάνει κομμάτια", συνέχισε.

tumblr inline nxozkeq5JZ1simekw 500 68ce7

Ο Bieber δε φοβάται να δείξει την ευαίσθητή του πλευρά και απομυθοποιεί τη δόξα που συνοδεύει το όνομά του: "Είσαι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και υπάρχουν παντού θαυμαστές, οι paparazzi σε ακολουθούν παντού και μετά γίνεται έντονο. Όταν δεν μπορείς να πας πουθενά και να μην κάνεις τίποτα μόνος σου, παθαίνεις κατάθλιψη. Δεν το εύχομαι αυτό σε κανέναν". Μπορεί να είναι ένας από τους πιο διάσημους και δημοφιλείς σταρ του πλανήτη, όμως στο τέλος της ημέρας, ο Justin είναι κι αυτός ένα φυσιολογικό 21χρονο αγόρι, σαν όλα τα υπόλοιπα.