H Sofia, ο David, το Twitter και η Diet Pepsi

H Sofia, ο David, το Twitter και η Diet Pepsi

Το πολυσυζητημένο νέο διαφημιστικό για την Diet Pepsi κυκλοφόρησε και εκτός από εξαιρετικά αστείο, σχολιάζει επιτυχημένα και ένα σημείο των καιρών μας.

Η Sofia Vergara είναι ξαπλωμένη αναπαυτικά σε μια ξαπλώστρα στην παραλία, μέσα στο σέξι μπλε μαγιό της και το τεράστιο καπέλο της, όταν ξαφνικά βλέπει μια κοπέλα να απολαμβάνει μια Diet Pepsi. Η δίψα χτυπά κόκκινο, όμως η ουρά για την καντίνα είναι τεράστια. Οπότε, η σατανική Sofia, πληκτρολογεί από το κινητό της στον λογαριασμό της στο Twitter πως μόλις είδε, στην άλλη πλευρά της παραλίας, τον David Beckham. Ξαφνικά όλο το πλήθος –το οποίο εντελώς συμπτωματικά τυχαίνει να ακολουθεί την Sofia στο Τwitter- τρελαίνεται και εξαφανίζονται τρέχοντας από την παραλία προς αναζήτηση του ποδοσφαιριστή, οπότε και η Vergara πάει με την ησυχία της να απολαύσει το αγαπημένο της αναψυκτικό. Μέχρι που εμφανίζεται ο πραγματικός David Beckham.

Αυτό είναι το concept του νέου διαφημιστικού της Diet Pepsi για το οποίο γίνεται τόσος ντόρος τον τελευταίο καιρό, και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως οι διαφημιστές πέτυχαν με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Αφενός δημιούργησαν ένα απολαυστικό βιντεάκι 31 δευτερολέπτων με πολύ χιούμορ, καλαισθησία και δύο μεγάλα διάσημα ονόματα να πρωταγωνιστούν με αυτοσαρκαστική διάθεση, αφετέρου κατάφεραν μέσα σε μισό λεπτό να κάνουν ένα επίκαιρο και κατά τι ειρωνικό σχόλιο για την επιρροή που έχει το Twitter στον κόσμο και την εξάρτηση που έχει δημιουργήσει σε εκατομμύρια ανθρώπους, ειδικά όταν μέσα στη συνταγή της κοινωνικής δικτύωσης μπαίνουν και οι celebrities.

Παρακολουθήστε το διαφημιστικό παρακάτω.