Η δικαστής έβγαλε απόφαση για τη μήνυση κατά της Taylor Swift χρησιμοποιώντας στίχους της!

Η δικαστής έβγαλε απόφαση για τη μήνυση κατά της Taylor Swift χρησιμοποιώντας στίχους της!

Η αστεία είδηση της ημέρας

Μια αρκετά παράξενη απόφαση έβγαλε η περιφερειακή δικαστής των Ηνωμένων Πολιτειών, Gail Standish, που, απ' ότι φαίνεται, θα μείνει στην ιστορία. Πρόσφατα, ο μουσικός Jessie Braham, υποστήριξε πως η Taylor Swift είχε κλέψει στίχους από το δικό του τραγούδι, "Haters Gonna Hate" για το hit της, "Shake it Off" και κατέθεσε μήνυση εναντίον της.

Διάβασε επίσης: Η Taylor Swift σίγουρα θα ζηλέψει την Katy Perry μετά από αυτή την είδηση!

Η υπόθεση τελικά απορρίφθηκε, αφού ο Braham δεν είχε, σύμφωνα με το CNN τα απαραίτηα στοιχεία για να προχωρήσει και η δικαστής έβγαλε την ανακοίνωση της απόφασής της, με τον πιο "Taylor Swift" τρόπο που υπάρχει(η απόφαση βγάζει νόημα μόνο αν διαβαστεί στα αγγλικά):

"At present, the Court is not saying that Braham can never, ever, ever get his case back in court. But, for now, we have got problems, and the Court is not sure Braham can solve them. As currently drafted, the Complaint has a blank space—one that requires Braham to do more than write his name. And, upon consideration of the Court's explanation... Braham may discover that mere pleading Band-Aids will not fix the bullet holes in his case. At least for the moment, Defendants have shaken off this lawsuit".

(Μετάφραση: "Αυτή τη στιγμή, το Δικαστήριο δε λέει ότι ο Braham δεν μπορεί ποτέ, ποτέ, ποτέ να ξαναφέρει την υπόθεσή του στο δικαστήριο. Αλλά για τώρα, έχουμε προβλήματα και το δικαστήριο δεν είναι σίγουρο πως ο Braham μπορεί να τα λύσει. Όπως προειπώθηκε, η Καταγγελία έχει ένα κενό σημείο - ένα σημείο που απαιτεί από τον Braham να κάνει κάτι περισσότερο από το να γράψει απλά το όνομά του. Και, μετά την εξέταση της εξήγησης του Δικαστηρίου... ο Braham μπορεί να ανακαλύψει ότι το να βάζει απλά Band-Aids, δε θα φτιάξει τις τρύπες από σφαίρες στην υπόθεσή του. Τουλάχιστον για τώρα, οι Κατηγορούμενοι έχουν αποτινάξει αυτή τη μήνυση".)

Χμ, σίγουρα είναι fan της Taylor.