Μυστήριο γύρω από ένα νέο χαρακτήρα και μια ακόμη ανάσταση στο Game of Thrones!

Μυστήριο γύρω από ένα νέο χαρακτήρα και μια ακόμη ανάσταση στο Game of Thrones!

Πραγματικά, τι γίνεται πια με αυτή τη σειρά;

Έχουμε πει κι έχουμε ξαναπεί πως τα νέα δε σταματούν να έρχονται για την έκτη σεζόν του Game of Thrones. Η αγαπημένη μας τηλεοπτική σειρά αργεί ακόμη να κάνει πρεμιέρα(αργεί υπερβολικά πολύ), όμως οι αποκαλύψεις για τον έκτο κύκλο διαδέχονται η μία την άλλη.

Δες επίσης: Αποκάλυψε κατά λάθος λεπτομέρειες της 6ης σεζόν του GΟΤ: Τι θα συμβεί στην Daenerys;

SPOILER ALERT.

Ο ηθοποιός Ian McShaνe(φωτό παραπάνω) είναι ακόμη μια νέα προσθήκη στο καστ της σειράς και ο ίδιος έκανε μια δήλωση σχετικά με τον πολύ μικρό ρόλο του(θα παίξει σε ένα μόλις επεισόδιο): "Θα φέρω κάποιον πίσω που νομίζατε πως δε θα ξαναβλέπατε ποτέ. Θα το αφήσω απλά σε αυτό", ανέφερε στο Pop Goes the News.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο McShane θα παίξει έναν άνδρα περίπου 50 ετών, ο οποίος είναι πρώην στρατιώτης που βρήκε το νόημα της ζωής μέσα από τη θρησκεία. Όσοι διαβάζουν τα βιβλία, ήδη λένε πως ο ρόλος είναι ο Septon Meribald και το μικρό hint που έδωσε ο ηθοποιός, μάλλον αναφέρεται στην επιστροφή του - ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ SPOILERS - του Κυνηγόσκυλου(The Hound).

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται αυτή η φήμη, καθώς λίγο καιρό πριν ο ηθοποιός Rory McCann εθεάθη στο πλατό του Game of Thrones. Και για να κάνουμε και μια μίνι-ανακεφαλαίωση, στην έκτη σεζόν θα δούμε να εμφανίζονται ξανά οι: The Hound, Jon Snow, Shae(η γυναίκα που αγαπούσε ο Tyrion), αλλά και σύμφωνα με φήμες, ο Khal Drogo(τα μάτια μας κάνουν καρδούλες εδώ).