Η μητέρα της, της κατέστρεψε τη ζωή: Η Drew Barrymore συγκλονίζει στη νέα της βιογραφία

Γωγώ Φούντα
Η μητέρα της, της κατέστρεψε τη ζωή: Η Drew Barrymore συγκλονίζει στη νέα της βιογραφία

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μεγάλωσε όπως εμείς

Eίναι γνωστό ότι δεν είχε και τα πιο φυσιολογικά παιδικά χρόνια, μιας και εκτός του ότι υπήρξε παιδί-θαύμα του κινηματογράφου, μεγάλωσε ανάμεσα στους μεγαλύτερους stars του Hollywood, τα ναρκωτικά και την παντελή αδιαφορία των γονιών της. Η Drew Barrymore λοιπόν, στη βιογραφία της Wildflower μιλάει για όλους και για όλα, και εκθέτει ανεπανόρθωτα τον άνθρωπο που την έφερε στη ζωή: Την μητέρα της Jaid Barrymore.

«Aμέσως μετά την επιτυχία του E.T θυμάμαι ότι περίμενα την μητέρα μου να πάμε για δείπνο, και εκείνη κατέφτασε με ένα πανάκριβο αμάξι, αντί για αυτό που είχαμε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Εννοείται ότι μετακομίσαμε σε πολυτελές σπίτι στην California, κάτι που εγώ φυσικά σιχαινόμουν γιατί ήθελα την παλιά μου ζωή πίσω».

drew-barrymore-jaid-barrymore-monster-mom-2 ab8b6

«Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι αρκετές φορές ξεχνούσε να μου βάλει φαγητό στο σχολείο και την ώρα που τα υπόλοιπα παιδιά έτρωγαν, εγώ καθόμουν και τα κοιτούσα. Με ενοχλούσε περισσότερο ότι δεν είχα φαγητό παρά ότι είχα μεγαλώσει χωρίς πατέρα. Εξάλλου, η μητέρα μου έχασε την εκτίμησή μου, όταν με πήγε για πρώτη φορά στο Studio 54 αντί να είμαι στο σχολείο».

«Εκτός όλων των άλλων, ήταν μία γυναίκα που έλεγε μονίμως ψέματα. Ακόμα και σήμερα δε γνωρίζω την ηλικία της. Παρόλα αυτά, συνεχίζω να τη στηρίζω οικονομικά γιατί καλώς ή κακώς είναι η γυναίκα που με έφερε στη ζωή. Και παρόλο που δεν έχουμε καλές σχέσεις, δεν μετανιώνω στο ελάχιστο για όσα έχω ζήσει».

Σεξ και κίνδυνος: Οι 4 στάσεις που μπορούν να σε στείλουν στο νοσοκομείο

Να λοιπόν που βρέθηκε χειρότερη μητέρα από την Kris Jenner.