Η Kate Moss έχει κρυφό λογαριασμό στο Instagram, αλλά δε βγάζει καλές selfies

Η Kate Moss έχει κρυφό λογαριασμό στο Instagram, αλλά δε βγάζει καλές selfies

Τι μας κρύβει το supermodel;

Μέχρι σήμερα νομίζαμε πως η Kate Moss δεν τα πηγαίνει καλά με τα social media. Δεν έχει λογαριασμό στο Twitter, σελίδα στο Facebook και δεν έχουμε δει κάποιο post της στο Insta-feed μας. Όλα αυτά μέχρι σήμερα, αφού το top model αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή που έδωσε μαζί με την Cara Delevingne για το τεύχος Δεκεμβρίου του Hello! Fashion πως έχει account στο Instagram!

Φυσικά, δεν το χρησιμοποιεί όπως όλοι οι υπόλοιποι "κοινοί θνητοί", αλλά έχει έναν ιδιωτικό λογαριασμό, τον οποίο μάλιστα χρησιμοποιεί για να κατασκοπεύει τους φίλους της. Τι της αρέσει να βλέπει στο Instagram και τι θεωρεί ανούσιο; "Δε με ενδιαφέρουν καθόλου άνθρωποι που δημοσιεύουν τι τρώνε, ή τον καιρό", ενώ η ίδια αναφέρει πως θεώρησε πως έπρεπε να δημιουργήσει δικό της λογαριασμό για να συμβαδίζει με την εποχή. "Αλλιώς δε θα ήξερα για τι μιλάνε όλοι", δηλώνει.

Δες επίσης: Η πρώτη εμφάνιση της Kate Moss με το νέο της σύντροφο είχε κάτι που μας… παραξένεψε

Μπορεί να μην τα πηγαίνει τόσο καλά με το Instagram, όμως ξέρει πολλά γύρω από το Snapchat. Χάρη στη 12χρονη κόρη της, Lila Grace, η Kate έμαθε πως "υπάρχουν όλα αυτά τα νέα φίλτρα με τη γλώσσα και όλα αυτά", όμως παραδέχεται πως μπροστά στην κάμερα του smartphone, δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά: "Δεν ξέρω πώς να βγάλω μια καλή selfie!", λέει η ξανθιά καλλονή. Αλήθεια, τόσα χρόνια μπροστά στο φακό κορυφαίων φωτογράφων, δεν έμαθε τίποτα;

Δες κι αυτό: Η Kate Moss παραδίδει(ξανά) μαθήματα στυλ με την τελευταία της boho εμφάνιση