Η νέα αποκάλυψη για το γάμο της Gwen Stefani που μας έκανε έξω φρενών

Γωγώ Φούντα
Η νέα αποκάλυψη για το γάμο της Gwen Stefani που μας έκανε έξω φρενών

Μα τι πέρασε κι αυτό το κορίτσι;

Εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί η φήμη, βασικά έχει πλέον σιγουρευτεί, ότι αιτία του διαζυγίου της Gwen Stefani και του Gavin Rossdale, ήταν η παράνομη σχέση του με τη νταντά των παιδιών τους -πρωτότυπο- Mindy Mann, η οποία είναι ένα κακέκτυπο της διάσημης τραγουδίστριας, με την οποία προφανώς και είχε εμμονή.

Εμείς όμως επειδή αγαπάμε τη Gwen, η τελευταία είδηση που πληροφορηθήκαμε μας έκανε κυριολεκτικά έξαλλους! Που λέτε, όσο ο Gavin περνούσε ζάχαρη στην αγκαλιά της Mindy η απατημένη Gwen, η οποία χαζή δεν είναι, είχε αρχίσει να υποψιάζεται, αντιμετώπιζε διάφορες περιπέτειες με την υγεία της.

gwen-stefani-toxic-marriage-mystery-illness-06 149c9

Όπως αναφέρουν άτομα από το περιβάλλον της star, αρκετό πριν το χωρισμό, υπέφερε από πόνους στο στομάχι, το κεφάλι, ζαλάδες, αδυναμία, πόνους στους μύες και διατροφικά προβλήματα. Παρά το γεγονός ότι έκανε εξετάσεις και επισκέφτηκε αρκετούς γιατρούς, τελικά κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όλα αυτά ήταν ψυχοσωματικά απλώς ο οργανισμός της αντιδρούσε στη στενοχώρια της για τα προσωπικά της.

Ο Gavin βέβαια δεν έδινε δεκάρα για ό, τι συνέβαινε στη σύζυγό του, καθώς ήταν ιδιαιτέρως απασχολημένος με τη νταντά κάτι που φυσικά στενοχωρούσε ακόμα περισσότερο τη σύζυγό του. Πλέον, και έπειτα από την επίσημη αποκάλυψη αλλά και το χωρισμό, η διάσημη τραγουδίστρια είναι καλύτερα και όπως όλα δείχνουν και πάλι ερωτευμένη.