Aυτά είναι νέα: To σούπερ διάσημο ζευγάρι κάνει σχέδια γάμου

Γωγώ Φούντα
Aυτά είναι νέα: To σούπερ διάσημο ζευγάρι κάνει σχέδια γάμου

Μία ψυχή θα πάθει το λιγότερο... πανικό

Μπορεί οι διάσημοι και πλούσιοι να μην... μικροπαντρεύονται και να νοικοκυρεύονται, πόσο μάλλον κάποιο από τα μέλη της συγκεκριμένης οικογένειας, αλλά όπως όλα δείχνουν η μικρότερη της υπόθεσης, η οποία ενηλικιώθηκε το καλοκαίρι, έχει πάρει πολύ ζεστά το ενδεχόμενο ενός γάμου!

Η Kylie Jenner λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες επιθυμεί διακαώς να παντρευτεί τον αγαπημένο της Tyga, κάτι που θέλει και ο ίδιος! Παρά το γεγονός ότι έχουν κατά καιρούς αντιμετωπίσει διάφορα προβλήματα στη σχέση τους, ο Tyga έχει ήδη ένα γιο από προηγούμενη σχέση, μέρα μέρα ο έρωτάς τους δυναμώνει με αποτέλεσμα να κάνουν ήδη σχέδια γάμου.

rs 1024x681-150913074010-GettyImages-487964500 3ce2f

Βέβαια, όπως οι ίδιοι δηλώνουν, το μεγάλο γεγονός δε θα γίνει σύντομα, μιας και η Kylie είναι μόλις 18, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνει. Εμείς πλάντως σε καμία περίπτωση δε θα θέλαμε να είμαστε στη θέση της Khloe η οποία θα δει την μικρότερή της αδερφή να παντρεύεται και εκείνη να είναι για ακόμη μία φορά μόνη. Όχι ότι είναι κακό φυσικά αλλά η συγκεκριμένη θα πάθει υστερία!