Και ο πιο σέξι άνδρας του πλανήτη για το 2015 είναι ο...

Και ο πιο σέξι άνδρας του πλανήτη για το 2015 είναι ο...

Είναι ρομαντικός, είναι μπαμπάς και κάνει... δουλειές του σπιτιού!

Είναι παγκόσμιος superstar, είναι αφοσιωμένος σύζυγος και πατέρας τεσσάρων παιδιών και από σήμερα είναι και το πιο σέξι αρσενικό του πλανήτη για το 2015.

Ο David Beckham επιλέχθηκε από το People ως ο ωραιότερος άνδρας του κόσμου για τη φετινή χρονιά, παρ' όλο που ο ίδιος λέει πως "δε νιώθει πως είναι ένα ελκυστικό, σέξι άτομο". "Εννοώ, μου αρέσει να φοράω ωραία ρούχα και ωραία κοστούμια και να δείχνω όμορφος, όμως δε σκέφτομαι τον εαυτό μου με αυτόν τον τρόπο", αναφέρει ο Beckham στο περιοδικό. Η σύζυγός του, Victoria φαίνεται ότι έχει εντελώς διαφορετική άποψη, καθώς όταν μοιράστηκε μαζί της τα νέα, εκείνη ενθουσιάστηκε αμέσως. "Ελπίζω πως νιώθει έτσι για μένα όλη την ώρα", δηλώνει ο David, χαμογελώντας ντροπαλά, ενώ συνεχίζει, "Αλλά είπε, 'Συγχαρητήρια!". Οι γιοι του από την άλλη, το είδαν εντελώς... διαφορετικά. "Γελάσαμε μαζί με τα αγόρια και τα αγόρια με κορόιδεψαν λίγο και μου είπαν, 'Αλήθεια;! Ο πιο σέξι άνδρας του πλανήτη; Αλήθεια τώρα;".

Δες επίσης: Το νέο σπίτι του David και της Victoria Beckham θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως παλάτι

people-cover 71e63

Το νέο και το εξώφυλλο αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Beckham στον Jimmy Kimmel, με τον σέξι σταρ να αστειεύεται, "Θα ήθελα εννοείται να ευχαριστήσω τους γονείς μου που με έφεραν στον κόσμο. Τον κομμωτή μου, το στιλίστα μου και το Photoshop".

Ο David παίρνει τη σκυτάλη από τον Chris Hemsworth, που θεωρήθηκε ο πιο σέξι άνδρας για το 2014..