5 νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Charlie Sheen

5 νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον Charlie Sheen

Η συνεύρεση με transsexuals, τα συμβόλαια εχεμύθειας και η ιδιότυπη ερωτική σχέση με την τελευταία του σύζυγο

Μετά την πολυαναμενόμενη συνέντευξη του Charlie Sheen στην εκπομπή «Today Show», στην οποία παραδέχθηκε ότι είναι θετικός στον ιό HIV, μια σειρά από σοκαριστικές αποκαλύψεις έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες από διάφορα διεθνή Μέσα.


- Σύμφωνα με οικονομικά έγγραφα που φέρνει στη δημοσιότητα ο «National Enquirer», ο διάσημος ηθοποιός ξόδεψε περισσότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια σε «πληρωμένο σεξ» μέσα σε ένα χρόνο, και μάλιστα γνωρίζοντας ήδη ότι είναι οροθετικός. Συγκεκριμένα, για το 2013 (περίπου δυο χρόνια μετά τη διάγνωσή του με τον ιό HIV), ο Sheen χάλασε 1.629.507 δολάρια σε «φιλική διασκέδαση», όπως αναφέρουν τα χαρτιά – όρος που χρησιμοποιούνταν από τους οικονομικούς συνεργάτες του ηθοποιού για να καταγραφούν οι συγκεκριμένες δαπάνες.

f-sheen-a-201511191 d4038


-Μια πρώην βοηθός του Charlie Sheen, που δούλεψε μαζί του για δύο χρόνια ως «εσωτερική» στην έπαυλή του στο Hollywood, υποστήριξε σε συνέντευξή της ότι η ζωή του ήταν «θλιβερή» και ότι ο σταρ κλειδωνόταν για ώρες σε ένα δωμάτιο του σπιτιού και καλούσε αμέτρητες πόρνες για παρέα, κάνοντας όλη μέρα ναρκωτικά. Η ίδια γυναίκα αποκάλυψε ότι το προσωπικό του σπιτιού γνώριζε για το πρόβλημα υγείας του Sheen και δήλωσε ότι, στο δωμάτιο, υπήρχαν πάντα πολλά μετρητά, για να πληρώνει για σεξ ή για ναρκωτικά. «Αν κάποια πόρνη του άρεσε πολύ, μπορούσε να την πληρώσει μέχρι και 50.000 δολάρια για την παρέα της – και φυσικά για το σεξ. Η ζωή του είναι μοναχική. Είναι μια θλιβερή ζωή» ήταν τα λόγια της.

-Ένα συμβόλαιο που ο Charlie Sheen υποχρέωνε τις ερωτικές του συντρόφους να υπογράψουν φέρνει στο φως το αμερικανικό περιοδικό InTouch. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το έγγραφο, απαγορευόταν σε όποιον το υπέγραφε να μοιραστεί με οποιονδήποτε (φίλους, οικογένεια, τρίτους, Μ.Μ.Ε., social media κλπ) «προσωπικές πληροφορίες» για τον ηθοποιό. Σε περίπτωση μη τήρησης των όρων του συμβολαίου, η ρήτρα ήταν 100.000 δολάρια.


-Όπως αναφέρουν πηγές του RadarOnline, ο ηθοποιός δεν πλήρωνε μόνο γυναίκες για την ερωτική τους συντροφιά, αλλά και άνδρες και transsexuals. «Ο 50χρονος ηθοποιός συχνά χαλούσε δεκάδες χιλιάδες δολάρια για να κοιμηθεί με gay άνδρες και transsexuals» αναφέρει το δημοσίευμα, ενώ άνθρωπος από το περιβάλλον του φέρεται να δηλώνει ότι ο Sheen «είναι κρυφά bisexual».

2E8A008200000578-0-image-a-29 1447811278055 52846


-Τέλος, άλλη πηγή του RadarOnline υποστηρίζει πως ο Charlie Sheen και η τρίτη σύζυγός του, Brooke Mueller, «είχαν πολυάριθμους ερωτικούς συντρόφους μαζί, στο σύντομο διάστημα που ήταν παντρεμένοι».

Δες ακόμα:

Όσα αποκάλυψε ο Charlie Sheen στην πολυαναμενόμενη τηλεοπτική συνέντευξη στο Today Show