Ο εφιάλτης της Jennifer Aniston: Γιατί έχει προβλήματα με την αστυνομία η star;

Γωγώ Φούντα
Ο εφιάλτης της Jennifer Aniston: Γιατί έχει προβλήματα με την αστυνομία η star;

Ένα τραγικό γεγονός την καταδιώκει

Και πάνω που λέγαμε επιτέλους η Jennifer Aniston παντρεύτηκε, κάτι που ήθελε τόσο πολύ αλλά πάντα καθυστερούσε, έρχεται ένα πολύ σκοτεινό γεγονός για να επισκιάσει τις αναμνήσεις του γάμου της και για να γίνουμε πιο σαφείς του μήνα του μέλιτος.

Που λέτε, είναι γνωστό ότι Aniston και Theroux έκαναν το ταξίδι του γάμου τους παρέα με αρκετούς φίλους, στα νησιά Bora Bora, οπως επίσης είναι γνωστό ότι ο τραγικός θάνατος ενός μέλους της μεγάλης παρέας, της Carmel Musgrove, επισκίασε τα πάντα.

GTY Jennifer Aniston Justin Theroux TG 140626 16x9 992 0b893

Η νεαρή γυναίκα λοιπόν, βρέθηκε νεκρή μέσα στην πισίνα του ξενοδοχείου, με την αστυνομία να μην έχει εξιχνιάσει ακόμη τα αίτια του θανάτου της. Και στο σημείο αυτό εμπλέκεται και η Jen η οποία φυσικά θέλοντας και μη συμμετέχει στις έρευνες της αστυνομίας δίνοντας συνέχεια καταθέσεις.

Πάντως δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η άτυχη γυναίκα είχε καταναλώσει ναρκωτικά μαζί με αλκοόλ εκείνο το βράδυ, κάτι που πιθανότατα οδήγησε στο θάνατό της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Aniston δε θα θυμάται τον μήνα του μέλιτός της με νοσταλγία.