Όταν η Halle Berry έγινε ρεζίλι: Δείτε τις φωτογραφίες και συμπονέστε την

Γωγώ Φούντα
Όταν η Halle Berry έγινε ρεζίλι: Δείτε τις φωτογραφίες και συμπονέστε την

Μπορεί να συμβεί σε όλους αλλά...

Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσουμε ότι ακόμα και οι μεγαλύτεροι stars του Hollywood είναι κατά βάθος άνθρωποι σαν όλους εμάς. Και όχι μόνο έχουν τις αδυναμίες που έχουμε κι εμείς, αλλά μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να γίνουν ρεζίλι και να εκτεθούν, όπως ακριβώς εμείς οι κοινοί θνητοί.

Κάπως έτσι την έπαθε και η Halle Berry, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε το χωρισμό της από τον Olivier Martinez, αλλά παρόλα αυτά σε κάθε της δημόσια εμφάνιση δείχνει όλο και καλύτερη. Μέχρι την τελευταία βέβαια η οποία ειλικρινά μας έκανε να απορήσουμε και ίσως λίγο... να γελάσουμε.

2E9614A500000578 3324926 image m 240 1447918892640 f336a

Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν, εμφανίστηκε σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη, φορώντας ένα ανεκδιήγητο φόρεμα, συγνώμη Halle, το οποίο δυστυχώς δεν κολάκευε καθόλου την υπέροχη σιλουέτα της, ένα ακόμh πιο... αλλόκοτο μαλλί, και σαν κερασάκι στην τούρτα, λεκέ από ιδρώτα στις μασχάλες.

Όπως ήταν φυσικά αναμενόμενο, το γεγονός σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, όχι γιατί δε συμβαίνει στον καθένα, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, αλλά γιατί όταν έχεις μία εμφάνιση, πόσο αλλον όταν είσαι και star του Hollywood, προσέχεις λίγο περισσότερο αν μη τι άλλο. Εδώ μπορεί να συμβεί σε κάποιον το καλοκαίρι και να αισθανθεί περίεργα. Μας βρίσκετε υπερβολικούς;