10 ηθοποιοί που μεταμόρφωσαν το σώμα τους για χάρη ενός ρόλου

10 ηθοποιοί που μεταμόρφωσαν το σώμα τους για χάρη ενός ρόλου

Οι stars που για μια ταινία έχασαν ή πήραν πολλά κιλά σοκάροντας το κοινό

CHris Hemsworth 9fe06

Chris Hemsworth
Αφορμή για αυτό το αφιέρωμα στάθηκε η φωτογραφία που ανέβασε πρόσφατα ο Chris Hemsworth με τη μεταμόρφωσή του για τη νέα του ταινία «In the Heart of the Sea». Ο Sexiest Man Alive του 2014 (σύμφωνα με το αμερικανικό People) ακολούθησε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μια διατροφή μόλις 500-600 θερμίδων!

Matthew McConaughey Weight Loss 580x435 dfd85

Matthew McConaughey
Περίπου 20 κιλά έχασε ο Matthew McConaughey για το Dallas Buyers Club, αλλά αν μη τι άλλο κέρδισε για τον ρόλο του οροθετικού Ron Woodroof το Όσκαρ αλλά και τη Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας (2014).

mila kunis cdd91

Mila Kunis
Ο ρόλος της μπαλαρίνας στην ταινία «Black Swan» απαίτησε από τη Mila Kunis σκληρή προπόνηση αλλά και αυστηρή διατροφή. Η ίδια πάντως δεν φάνηκε να χαίρεται με το σώμα χορεύτριας που απέκτησε: «Επίπεδη, επίπεδη, επίπεδη! Αυτό ήμουν! Δεν υπήρχε καμία καμπύλη, κανένα σχήμα στο σώμα μου. Τίποτα» έχει δηλώσει.

natalie portman a4c88

Natalie Potrman
Εξίσου σκληρή ήταν η προετοιμασία της Natalie Potrman για την ίδια ταινία. Η ηθοποιός, που ήταν ήδη αρκετά αδύνατη πριν τον ρόλο του «Μαύρου Κύκνου» στην ταινία του Darren Aronofsky, έχασε περίπου 10 κιλά για το φιλμ - αλλά τελικά κέρδισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου.

50 Cent f3f42

50 Cent
Ο διάσημος ράπερ έχασε πριν μερικά χρόνια περίπου 25 κιλά για να υποδυθεί έναν ποδοσφαιριστή που πάσχει από καρκίνο στην ταινία «All Things Fall Apart» (2011).

Gerard Butler d47fb

Gerard Butler
Οι κοιλιακοί του Gerard Butler στους «300» έχουν αφήσει κινηματογραφική ιστορία, αλλά η δημιουργία τους δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση για τον ηθοποιό. Το πρόγραμμα γυμναστικής των Ελλήνων πολεμιστών της ταινίας έγινε, παρά τη σκληρότητά του, παγκόσμιο trend με σύσσωμο τον κόσμο των γυμναστηρίων να γκουγκλάρει τον όρο «The 300 workout» για μήνες.

tom hanks b23eb

Tom Hanks
Ο Tom Hanks έπρεπε να μοιάζει με ναυαγό για την ταινία «Castaway» του 2000 και τα κατάφερε ακολουθώντας μια πολύ αυστηρή διατροφή. Έχασε 24 κιλά σε τέσσερις μήνες και, πριν τα γυρίσματα των σκηνών στο νησί, δεν ξυρίστηκε ή κούρεψε τα μαλλιά του για αρκετές εβδομάδες.

Celebrities Who Gained Weight for movie Roles 10 b2d76

Renee Zellweger
Για χάρη του πιο διάσημου ρόλου της, αυτού της Bridget Jones στην ομώνυμη σειρά ταινιών, η Renee Zellweger έχει πάρει δύο φορές κιλά, τρώγοντας, όπως η ίδια έχει δηλώσει, τόνους παγωτού! Όχι κι άσχημα, ε; Βέβαια μετά έπρεπε να τα χάσει.

theron fc0f1

Charlize Theron
Είναι μία από τις πιο σέξι γυναίκες της μεγάλης οθόνης αλλά δεν είχε πρόβλημα να τσαλακώσει την εικόνα της για τον ρόλο της στην ταινία «Monster» το 2003. Πήρε 14 κιλά για να μεταμορφωθεί στη serial killer Aileen Wuornos, ρόλος για τον οποίο κέρδισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Christian Bale d3a09

Christian Bale
Ο χαρισματικός Bale, που κυριολεκτικά μεταμορφώνεται στον χαρακτήρα που κάθε φορά καλείται να ενσαρκώσει, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα: Μεταξύ άλλων, για χάρη του ρόλου του στην ταινία «The Machinist» (2004) έχασε περίπου 28 κιλά και στη συνέχεια κλήθηκε, μέσα σε έξι εβδομάδες, να τα ξαναπάρει για να υποδυθεί τον Bruce Wayne και το σκοτεινό alter ego του, τον Batman, στην πρώτη ταινία της τριλογίας του Σκοτεινού Ιππότη.


Και αυτή ήταν μόνο μία από τις μεταμορφώσεις του:

0693cox 55199


Δες ακόμα:

Πώς είναι οι αδερφές Kardashian χωρίς μακιγιάζ; Kim, Khloe, Kourtney, Kendall και Kylie σε φωτογραφίες με και χωρίς makeup

So hot right now: Αυτοί είναι οι 5 πιο σέξι άνδρες της μεγάλης οθόνης