Ο Chris Hemsworth στο κρεβάτι αγκαλιά με γατάκια είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα

Ο Chris Hemsworth στο κρεβάτι αγκαλιά με γατάκια είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα

Και ναι, αυτή είναι η ωραιότερη φωτογράφιση του

Μπορεί να θέλουμε ακόμη ένα μήνα για τα Χριστούγεννα, όμως το Vanity Fair μας έκανε από τώρα ένα χριστουγεννιάτικο δώρο. Το περιοδικό φωτογράφισε τον Chris Hemsworth για το εορταστικό τεύχος Δεκεμβρίου και κατάφερε να μας κάνει να τον ερωτευτούμε ακόμη περισσότερο(ναι, γίνεται).

Δες επίσης: Ξεχάστε τον Chris Hemsworth όπως τον ξέρατε: Ο σέξι star έχει.... μεταλλαχθεί

Για τις ανάγκες της φωτογράφισης, λοιπόν, ο Chris Hemsworth δεν έβγαλε τη μπλούζα του, αλλά έκανε κάτι ακόμη πιο τέλειο: Ξάπλωσε στο κρεβάτι με τις πιτζάμες του και πήρε αγκαλιά του δυο μικρά γατάκια!

chris hemsworth bruce weber january 2016 holiday cover vf 02 1 a91c4

Ο διάσημος φωτογράφος, Bruce Weber, κατάφερε έτσι να βγάλει προς τα έξω μια πιο ευαίσθητη πλευρά του σέξι ηθοποιού, συστήνοντάς τον ξανά, ως το αγόρι της διπλανής πόρτας. Ο 32χρονος σταρ μοιάζει πιο γοητευτικός από ποτέ, φορώντας απλά ένα φανελάκι, ενώ στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό, αποφάσισε να μιλήσει για όσα τον απασχολούν στην καθημερινότητά του. "Το Hollywood μπορεί να σε μετατρέψει στον απόλυτο νάρκισσο. Χάνεις για λίγο την επαφή με την πραγματικότητα. Οδηγείς στο δρόμο και σου θυμίζουν τα πάντα πως είσαι μέσα σε αυτό, ή πως δεν είσαι. Είναι εξουθενωτικό", δηλώνει.

Δες περισσότερες λήψεις από τη φωτογράφιση του Chris Hemsworth για το Vanity Fair, στην παραπάνω gallery!