Ξαναβρήκε τον παλιό, καλό της εαυτό: Η ολική επαναφορά της Mischa Barton & το νέο της σώμα

Γωγώ Φούντα
Ξαναβρήκε τον παλιό, καλό της εαυτό: Η ολική επαναφορά της Mischa Barton & το νέο της σώμα

Oι νέες φωτογραφίες της star που μας ενθουσίασαν

H αλήθεια είναι ότι οι περιπέτειες της Mischa Barton τα τελευταία χρόνια, μόνο στενοχώρια και θλίψη μας έφερναν, μιας και είχε καταφέρει από ένα πολύ χαρισματικό πρόσωπο του Hollywood, να καταλήξει ένα κορίτσι με αρκετά προβλήματα, που όχι μόνο κατέστρεψε την καριέρα του, αλλά παραλίγο να χάσει και την ίδια του τη ζωή.

Δεν ήταν λίγα αυτά που είχε ακούσει, για τα ομολογουμένως πολλά κιλά που είχε πάρει, αποτέλεσμα της κατάθλιψης και της φαρμακευτικής αγωγής που λάμβανε, παράλληλα με τα χλευαστικά σχόλια για την κατρακύλα της καριέρας της. Aλλά να που τελικά, το κορίτσι αυτό κάνει την ολική επαναφορά του και πλέον φαίνεται καλύτερα από ποτέ!

2EC0A36200000578 3332104 image m 21 1448378823197 dfd3d

Ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε να κάνει τα ψώνια της στο Δυτικό Λονδίνο, και πραγματικά τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε! Πιο αδυνατισμένη και κομψή από ποτέ, με το πρόσωπο και τα μαλλιά της όπως τα είχαμε συνηθίσει, πανέμορφα δηλαδή, χαμογελούσε πλατιά δείχνοντας ευτυχισμένη και χαλαρή, επιτέλους!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Mischa αυτή την περίοδο κάνει γυρίσματα για τη δραματική ταινία «Father» στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τη Daryl Hannah και η οποία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους μέσα στο 2016. Ένα μεγάλο μπράβο από εμάς, γιατί δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να καταφέρνεις να ξεπεράσεις τόσο σοβαρά προβλήματα όσο αυτά της Mischa.