O Scott Disick προσπαθεί να ξανακερδίσει την Kourtney με τον πιο απίστευτο τρόπο

Γωγώ Φούντα
O Scott Disick προσπαθεί να ξανακερδίσει την Kourtney με τον πιο απίστευτο τρόπο

Και σίγουρα θα σας βγάλει εκτός εαυτού

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το καλοκαίρι η Kourtney Kardashian, πήρε τη βαριά απόφαση να δώσει τα «παπούτσια στο χέρι», στο Scott Disick, λίγους μήνες μετά τη γέννηση του τρίτου τους παιδιού, έχοντας βαρεθεί τις κραιπάλες, την άγρια ζωή του ως party animal και φυσικά τα κέρατα που την είχε φορτώσει.

Kαι αφού ο Scott, πάρταρε, ήπιε, νοσηλεύτηκε σε κλινική αποτοξίνωσης, συνοδεύτηκε από σέξι κυρίες αγνώστων λοιπών στοιχείων, αποφάσισε ότι μάλλον θέλει την μάνα των παιδιών του πίσω και είπε να βάλει τα μεγάλα μέσα προκειμένου να διαγράψει τα γεγονότα των τελευταίων χρόνων.

it s another boy for kourtney kardashian who welcomes third child with long time beau scott disick on eldest son mason s fifth birthday 7db7d

Kαι τι σκέφτηκε λοιπόν ο μπαγασάκος προκειμένου να την πείσει να τον... μαζέψει πίσω; Μα φυσικά να της κάνει πρόταση γάμου! Ναι καλά διαβάσατε. Πήρε λοιπόν ένα μονόπετρο, πανάκριβο υποθέτουμε, και ζήτησε στην Kourtney επιτέλους να τον παντρευτεί. Σύμφωνα λοιπόν με άτομα από το στενό περιβάλλον των Kardashians, η Kourtney κολακεύτηκε από την πρόταση του Disick, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμη να τον συγχωρήσει, αν και αρκετοί πιστεύουν ότι είναι θέμα χρόνου.