Jennifer Aniston: Οι ειδικοί αποκαλύπτουν τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει

Jennifer Aniston: Οι ειδικοί αποκαλύπτουν τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει

Τι έχει κάνει στο πρόσωπό της για να διορθώσει τα σημάδια του χρόνου;

Στο μικροσκόπιο ενός πλαστικού χειρουργού έβαλε το RadarOnline το πρόσωπο της Jennifer Aniston και, σύμφωνα με το πόρισμα, η 46χρονη ηθοποιός δεν έχει χρησιμοποιήσει κάποια ιδιαίτερα παρεμβατική μέθοδο για να σταματήσει τα σημάδια του χρόνου, ωστόσο έχει πει το «ναι» σε ενέσιμες θεραπείες όπως το Botox και τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος.

jennifer aniston plastic surgery 1 211b9


«Η κυρία Aniston δείχνει να μεγαλώνει υπέροχα, αλλά είναι πιθανότατο να έχε πάρει μια μικρή... ενέσιμη βοήθεια» δήλωσε ο Dr John G. Westine, εξηγώντας πως, σύμφωνα με την εκτίμησή του, η ηθοποιός έχει κάνει ενέσεις στην περιοχή ανάμεσα από τα φρύδια της για να μειώσει τις γραμμές έκφρασης, και μάλλον έχει κάνει το ίδιο για τις λεπτές γραμμές πάνω από τα χείλη και κάτω από τη μύτη της.


Στο παρελθόν, η Jennifer Aniston έχει παραδεχθεί ότι έχει δοκιμάσει τις ενέσεις Botox, ωστόσο δήλωσε πως ένιωθε «σαν να έχει ένα βάρος στο κεφάλι» της. Παρ’ όλα αυτά, σε συνέντευξή της πριν μερικούς μήνες παραδέχθηκε πως οι ενέσιμες θεραπείες είναι ένας «πειρασμός» στον οποίο οι γυναίκες είναι δύσκολο να αντισταθούν από τη στιγμή που για πρώτη φορά θα τον δοκιμάσουν.

Δες ακόμα:

Αυτές είναι οι 10 χειρότερες παραμορφώσεις διασήμων από πλαστικές επεμβάσεις



Πηγή: http://www.queen.gr/CELEBRITY-SPOTTING/JUICY-NEWS/item/120149-ki-omos-einai-i-adele-ti-ekane-sto-prosopo-tis-i-diasimi-tragoydistria#ixzz3sViDu2we