Η απεγνωσμένη κίνηση του Ryan Gosling για να σώσει τη σχέση του με την Eva Mendes

Γωγώ Φούντα
Η απεγνωσμένη κίνηση του Ryan Gosling για να σώσει τη σχέση του με την Eva Mendes

Tι σκέφεται να κάνει;

Noμίζατε ότι οι πολύ πλούσιοι και πολύ διάσημοι δεν έχουν προβλήματα; Ίσα ίσα, που πλέον μέσω διαδικτύου πληροφορούμαστε σχεδόν τα πάντα για τις προσωπικές ζωές των stars με αποτέλεσμα να έχουμε πια αντιληφθεί ότι τα προβλήματα είναι ανθρώπινα και δεν κάνουν διακρίσεις.

Που λέτε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ryan Gosling, επιθυμεί διακαώς ένα ακόμη παιδί με τη σύντροφό του Eva Mendes, σε μία... απεγνωσμένη προσπάθεια να φτιάξουν την μεταξύ τους σχέση. Οι δύο stars οι οποίοι έγιναν πριν περίπου 14 μήνες για πρώτη φορά γονείς, φέρνοντας στον κόσμο την κορούλα τους Esmeralda.

59e86bd8f3e23ab304e6b06c02b584d4 L 17f4f

Ο Ryan λοιπόν, ο οποίος θυμάται με νοσταλγία την περίοδο που η σύντροφός του ήταν έγκυος και πόσο ευτυχισμένοι ήταν θέλει να βάλουν μπρος για δεύτερο παιδί με την Eva να διαφωνεί, καθώς έχει ξεκαθαρίσει ότι δε θέλει να ξαναγίνει μητέρα τόσο σύντομα. Επιπλέον, ακόμη ένας λόγος για τον οποίο η σχέση τους βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί, είναι και η πολύ στενή φιλία που έχει αναπτύξει ο Gosling με τη συμπρωταγωνίστριά του Emma Stone, στην οποία έχει εκμυστηρευτεί τα προβλήματά του με την Eva.

Kάτι που φυσικά δεν εγκρίνει καθόλου η Mendes η οποία ζηλεύει παθολογικά τον καλό της.