O Johnny Depp μιλάει πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της κόρης του

Γωγώ Φούντα
O Johnny Depp μιλάει πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της κόρης του

Ο διάσημος ηθοποιός «ανοίγει την καρδιά του»

Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχουμε συνηθίσει τον Johnny Depp να πραγματοποιεί αλλόκοτες εμφανίσεις, μιας και η αλήθεια είναι ότι η εμφάνισή του έχει αλλοιωθεί αρκετά-πολλοί τον παρομοιάζουν με τον Mickey Rourke- αλλά όταν ένας star του μεγέθους του, αποφασίζει να μιλήσει για ένα ευαίσθητο προσωπικό του ζήτημα, τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτά που θα πει θα είναι αν μη τι άλλο ενδιαφέροντα.

Ο διάσημος ηθοποιός λοιπόν, καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή, ρωτήθηκε για την επίσκεψη που πραγματοποίησε σε ογκολογικό παιδικό νοσοκομείο, ντυμένος Jack Sparrow, σκορπώντας αμέτρητα χαμόγελα. Με αφορμή λοιπόν αυτό, μίλησε και για την περιπέτεια της κόρης του Lily-Rose το 2007: «Η επίσκεψή μου και η επαφή με τα παιδιά αυτά ήταν για μένα ένα πολύτιμο δώρο. Όταν η κόρη μου αρρώστησε το 2007 και νοσηλεύτηκε αρκετές μέρες με νεφρική ανεπάρκεια, έχασα τον κόσμο μου. Για μένα ήταν η πιο σκοτεινή και σκληρή περίοδος της ζωής μου. Είχε μολυνθεί από το βακτήριο E.coli και έμεινε 9 μέρες στο νοσοκομείο για να αντιμετωπιστεί η μόλυνση, είπε.

2ED4DA5300000578 3335040 image a 13 1448546447307 893e7

Αυτή είναι και η πρώτη φορά που μιλάει για το πρόβλημα υγείας της Lily-Rose, καθώς μπορεί όλοι να γνωρίζαμε ότι όντως κάτι συνέβαινε με την υγεία της, ποτέ όμως ούτε ο Johnny ούτε και η μητέρα της Vanessa Paradis είχαν διευκρινίσει ποια ήταν ακριβώς η ασθένεια που τη είχε ταλαιπωρήσει.