Φαίη Σκορδά: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση και το τρίτο παιδί

Φαίη Σκορδά: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση και το τρίτο παιδί

Τι αποκάλυψε για την πρώτη εγκυμοσύνη της;

Η Φαίη Σκορδά έκανε μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή φωτογράφιση για το χριστουγεννιάτικο InStyle και παράλληλα μίλησε στο περιοδικό και τη Σόνια Καζόνι για το ενδεχόμενο μιας τρίτης εγκυμοσύνης.

Τον τελευταίο καιρό, η Λίτσα Πατέρα έχει σχολιάσει αρκετές φορές πως είναι ιδανική εποχή για τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να αποκτήσουν ένα ακόμα παιδάκι και πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται αν η γνωστή αστρολόγος γνωρίζει κάτι παραπάνω για το διάσημο ζευγάρι: «Το έχω πει κι άλλες φορές πως ο λόγος που παντρεύτηκα είναι γιατί ήθελα να κάνω οικογένεια. Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Ακόμα, όμως, είναι νωρίς για μια τέτοια σκέψη. Κάτσε να κοιμηθούμε πρώτα λίγο...» απάντησε η Φαίη Σκορδά, ξεκαθαρίζοντας: «Κοίτα, τόσο ο Γιάννης όσο και ο Δημήτρης ήρθαν στη ζωή μας πολύ συνειδητά. Και στα δύο παιδιά το θέλαμε και το προσπαθούσαμε για να γίνει. Δεν θα μπορούσα ποτέ να πω πως δεν θέλω άλλο παιδί, το θεωρώ ύβρη. Όμως, αυτή τη στιγμή δεν προσπαθούμε για τρίτο παιδί».

5 e9d7c

Παρ’ όλα αυτά, η παρουσιάστρια του «Πρωινού» δεν έκρυψε πως θα ήθελε πολύ να αποκτήσει μία κόρη κάποια στιγμή: «Η ιδέα ενός κοριτσιού μου φαίνεται υπέροχη! Όταν ήμουν έγκυος στον Γιάννη, ήμουν μέσα μου σίγουρη ότι ήταν κορίτσι. Μου έλεγε ο Θάνος Παράσχος, ο γυναικολόγος μου, “Α, το βλέπω, είναι αγόρι” και του απαντούσα: “Αποκλείεται, κάνεις λάθος”. Κι αυτό γιατί ένα κορίτσι ήταν ό,τι πιο οικείο σε μένα. Τα κοριτσάκια τα καταλαβαίνω πιο εύκολα. Μπορώ να τα πείσω να φάνε τα φρούτα τους, να είναι ήσυχα. Γνωρίζω καλύτερα το γυναικείο κώδικα. Τα αγόρια ρια, πάλι, με κάνουν ό,τι θέλουν. Δεν μπορώ να τα κουμαντάρω! Από τότε που έγινα μαμά δύο αγοριών, άρχισα και αντιλαμβάνομαι πώς λειτουργεί το αντρικό μυαλό. Είναι λίγο μπουνταλάδες!».

Δες όλες τις φωτογραφίες στη photo gallery, στην αρχή της σελίδας.

Δες ακόμα:

Η Φαίη Σκορδά στόλισε το σπίτι της για τα Χριστούγεννα

DPG Network