Η μυστηριώδης εμφάνιση της Jennifer Garner με κοιλίτσα και η... αναπάντεχη συντροφιά της

Γωγώ Φούντα
Η μυστηριώδης εμφάνιση της Jennifer Garner με κοιλίτσα και η... αναπάντεχη συντροφιά της

Και τα μυστήρια του Hollywood συνεχίζονται

Μπορεί από τότε που το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει, να έχουν χρεώσει στον Ben Affleck, το μισό Hollywood, και όχι άδικα αν μας ρωτάτε γιατί είναι και μπερμπάντης, αλλά η πρώην του Jennifer Garner παραμένει ήσυχη και διακριτική, και το μόνο που έχουμε να της προσάψουμε, είναι η τρέλα της με τη γυμναστική, και ίσως μία μικρο-πλαστική επέμβαση!

Ήρθε όμως το πλήρωμα του χρόνου, να αφήσουμε για λίγο ήσυχο τον Ben και να ασχοληθούμε με την μάνα των παιδιών του, η οποία πραγματοποίησε εμφάνιση που μας γέμισε απορίες. Που λέτε, η Jennifer εθεάθη την Κυριακή, να πηγαίνει στην εκκλησία με την κόρη της Seraphina και την... πρώην πεθερά της Christine Boldt!

jennifer garner ben affleck mother pregnant baby bump 006 6c688

Όπως όλα δείχνουν, οι σχέσεις των δύο γυναικών παραμένουν άριστες, και γιατί όχι άλλωστε, μιας και η αδικημένη της υπόθεσης είναι η Garner, κάτι που η μητέρα του Ben φαίνεται να αντιλαμβάνεται. Εκτός βέβαια από τη χαρούμενη τριάδα, την προσοχή φαίνεται ότι τράβηξε και η... φουσκωμένη κοιλίτσα της star με το RadarOnline να κάνει λόγο για μία πιθανή εγκυμοσύνη.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η διάσημη ηθοποιός είχε εμφανιστεί στο Halloween με άντρα αγνώστων λοιπών στοιχείων, ο οποίος φαινόταν να έχει ιδιαίτερη οικειότητα με τα παιδιά της. Λέτε όντως να προχώρησε η Garner και να είναι και πάλι ερωτευμένη; Ο χρόνος θα δείξει...