Η Kate Middleton και η νέα, ακόμα πιο λεπτή, σιλουέτα της

Η Kate Middleton και η νέα, ακόμα πιο λεπτή, σιλουέτα της

Η μέλλουσα πριγκίπισσα της Αγγλίας βγήκε για μερικά ψώνια για το ταξίδι του μέλιτος και η αδυνατισμένη σιλουέτα της έγινε αφορμή για αρκετά σχόλια.

Ελάχιστες μέρες έχουν μείνει πλέον για τον γάμο της χρονιάς, αν όχι της δεκαετίας, και η Kate Middleton είπε να βγει για κάποια ψώνια της τελευταίας στιγμής, όπως κάθε νύφη που σέβεται τον εαυτό της, ακόμα και μια εβδομάδα πριν «τη μεγάλη μέρα», για να προμηθευτεί «εξοπλισμό» για τον μήνα του μέλιτος.

Οι παπαράτσι ήταν φυσικά εκεί να απαθανατίσουν το κάθε της βήμα και μόνο δυσαρεστημένοι δεν έφυγαν, μιας και η φιγούρα της Middleton ήταν αλλαγμένη προς το πιο αδύνατο. Βέβαια, εδώ και καιρό ακουγόταν πως η μέλλουσα πριγκίπισσα έχει χάσει αρκετά κιλά εξαιτίας του άγχους που περνά με τις γαμήλιες ετοιμασίες, τώρα όμως που υπάρχουν και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα η αλλαγή στο σώμα της είναι εμφανής.

Παρ' όλα αυτά, αρκετοί γνωστοί και φίλοι της Middleton έσπευσαν να την υπερασπιστούν, λέγοντας πως η Kate έχει υπάρξει αθλήτρια ολόκληρη τη ζωή της και για αυτήν η γυμναστική και η προσοχή της σιλουέτας της είναι πλέον ένα με την καθημερινότητά της. Μια πηγή από το παλάτι, συγκεκριμένα, δήλωσε: «Η Kate δεν είναι σε δίαιτα. Δεν προσπαθεί να χάσει κιλά. Είναι ένα υγιές κορίτσι που αγαπά το φαγητό και δεν μετρά τις θερμίδες. Εξαιτίας του ότι ήταν πάντα αθλητικός τύπος, ο μεταβολισμός της είναι από τη φύση του γρήγορος. Το να διατηρείται σε φόρμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό γι' αυτήν και αθλείται καθημερινά, αλλά δεν το κάνει για να αδυνατίσει».

Εμείς δεν θα φέρουμε καμία αντίρρηση, απλώς πρέπει να σχολιάσουμε κάτι. Γιατί αυτό το κορίτσι δεν δοκιμάζει και κάποιο άλλο σχέδιο φορέματος; Έτσι, για αλλαγή.