Ένας Άλλος Κόσμος: Νέες φωτογραφίες από την ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Ένας Άλλος Κόσμος: Νέες φωτογραφίες από την ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα, το Queen σου δίνει τη δυνατότητα για μια κλεφτή ματιά στην ταινία

«Πρόκειται για μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε, η οποία ξεδιπλώνεται στην Ελλάδα του σήμερα. Μέσα από τρεις διαφορετικές ιστορίες- που ενώνουν τρεις γενιές Ελλήνων και ξένων πολιτών σε μία Ελλάδα που αλλάζει- η ταινία πραγματεύεται την αγάπη και την κρίση που στέκεται εμπόδιο. Κρίση, όχι μόνον οικονομική, γιατί θεωρώ ότι δεν είναι μόνον αυτή η κρίση που βιώνουμε. Είναι και η κρίση των αξιών. Τελικά, βασικό εμπόδιο στον έρωτα είναι η ίδια η πραγματικότητα», δήλωσε στη συνέντευξη τύπου για την ταινία του που έχει τίτλο, "Ένας Άλλος Κόσμος", ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ένα καστ σημαντικών ηθοποιών από Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Ασία δίνει φως στους ήρωες και τις ιστορίες τους. Ανάμεσά τους, ο J.K.Simmons, ο οποίος βραβεύτηκε με Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου αλλά και Χρυσή Σφαίρα, για την ταινία «Whiplash» («Χωρίς μέτρο»). Πρωταγωνιστούν, επίσης, οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Andrea Osvart, Μαρία Καβογιάννη, Μηνάς Χατζησάββας, Tawfeek Barhom, Νίκη Βακάλη.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στο εξωτερικό με τον τίτλο «Worlds apart».

Η ταινία έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις τις 17 Δεκεμβρίου και μέχρι τότε, μπορείτε να δείτε το trailer παρακάτω, αλλά και να απολαύσετε μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας, στην παραπάνω gallery.

Ανυπομονούμε για την πρεμιέρα!