Άλλος άνθρωπος: Η Mariah Carey έχασε 20 ολόκληρα κιλά και δείχνει κάπως έτσι

Γωγώ Φούντα
Άλλος άνθρωπος: Η Mariah Carey έχασε 20 ολόκληρα κιλά και δείχνει κάπως έτσι

Aπίστευτη αλλαγή

Έχει υπάρξει, μία από τις μεγαλύτερες ντίβες της μουσικής βιομηχανίας με αμέτρητες πωλήσεις δίσκων και επιτυχίες στο ενεργητικό της. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, φαίνεται πως η Mariah Carey είχε αρχίσει να χάνει κάπως τον εαυτό της, μιας και το διαζύγιό της από τον Nick Cannon, κυριολεκτικά την «τσάκισε»!

Εκτός από τη συναισθηματική της κατάρρευση ωστόσο, γίναμε μάρτυρες και της απίστευτης αλλαγής στην εμφάνισή της, μιας και η διάσημη τραγουδίστρια πήρε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα πάρα πολλά κιλά. Κανείς άλλωστε δεν μπορεί να ξεχάσει την κακή κριτική που είχε δεχτεί κατά καιρούς από τα Μέσα, όχι φυσικά για το γεγονός ότι είχε παχύνει, αλλά για την επιμονή της να φοράει ακριβώς τα ίδια ρούχα που φορούσε στις αρχές της καριέρας της.

mariah carey skinny weightloss photo 01 1c224

Aλλά να που τελικά, η Mariah αποφάσισε να πάρει την εκδίκησή της και να κάνει μια και καλή τα στόματα των επικριτών της να κλείσουν. Που λέτε, η 46χρονη star εμφανίστηκε στην ετήσια παρέλαση του Thanksgiving όπου είχε ενεργό ρόλο, και κυριολεκτικά άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό! Και μπορεί και αυτή τη φορά να φορούσε ένα από τα κλασικά σέξι φορέματά της αλλά δεν έδειχνε σε καμία περίπτωση περίεργη, μιας και το κορμί της έχει κυριολεκτικά μεταμορφωθεί.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες έχει χάσει τουλάχιστον 20 κιλά, στο οποίο συνέβαλε σίγουρα και η είσοδος του James Packer στη ζωή της, με τον οποίο δηλώνει τρελά ερωτευμένη. Χαιρόμαστε...