Η Paris Hilton ποζάρει ολόγυμνη - και μας θυμίζει κάτι από Kim Kardashian

Η Paris Hilton ποζάρει ολόγυμνη - και μας θυμίζει κάτι από Kim Kardashian

Τυχαία ομοιότητα ή αντιζηλία ανάμεσα στις δύο πρώην κολλητές;

Η φιλία τους έφερε την Kim Kardashian στα φώτα της δημοσιότητας στις αρχές της δεκαετίας του 2000 αλλά σήμερα το αλεπουδάκι έχει αφήσει την αλεπού χιλιόμετρα μακριά, αφού κανείς σχεδόν δεν ασχολείται με την Paris Hilton, τη στιγμή που η πρώην κολλητή της φωτογραφίζεται για τη Vogue και απασχολεί όλο τον πλανήτη με τις (κατασκευασμένες;) επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της.

Παρ’ όλα αυτά, σε μια προσπάθεια να συζητηθεί και πάλι και ίσως να προκαλέσει posts σαν αυτό, η Paris Hilton φωτογραφήθηκε για το Paper Magazine θυμίζοντας κάτι από Kim Kardashian.

Untitled d6f6d

Αριστερά, η ολόγυμνη Paris Hilton στο Paper Magazine και δεξιά μία από τις περίφημες «Brake the internet» περσινές λήψεις για το ίδιο περιοδικό.

1 7217a

Η Paris Hilton και πάλι για το Paper, με look που θυμίζει αυτό της Kim Kardashian όταν πέρυσι έγινε, για ένα φεγγάρι, ξανθιά.

Kim Kardashian Paris Hilton partied together Beverly Hills 0cc4a

Τον παλιό καλό καιρό, όταν η Paris είχε ξεκάθαρα το «πάνω χέρι» στη σχέση τους – και η Kim δεν θύμιζε σε τίποτα τη γυναίκα που σήμερα όχι απλά ακολουθεί κατά γράμμα, αλλά στην πραγματικότητα ορίζει τις τάσεις της Μόδας.

Δες όλες τις λήψεις από τη φωτογράφιση της Paris Hilton στη photo gallery στην αρχή της σελίδας.

Δες ακόμα:

Πώς είναι οι αδερφές Kardashian χωρίς μακιγιάζ; Kim, Khloe, Kourtney, Kendall και Kylie σε φωτογραφίες με και χωρίς makeup

Δε θα πιστέψεις πόσα clicks έκανε ΕΚΕΙΝΟ το πολυσυζητημένο εξώφυλλο της Kim Kardashian