Μόλις λατρέψαμε την Kim Kardashian, και ο λόγος δεν θα σας αφήσει αδιάφορους

Γωγώ Φούντα
Μόλις λατρέψαμε την Kim Kardashian, και ο λόγος δεν θα σας αφήσει αδιάφορους

Έχει κότσια και αυτό βγαίνει προς τα έξω

H εκστρατεία κατά του fat shaming στην Αμερική, έχει αρχίσει να λαμβάνει τεράστιες διαστάσεις, μιας και όλο και περισσότερες stars, μπαίνουν στο στόχαστρο, απλά και μόνο επειδή έχουν... κρέας πάνω τους. Και αφού το τελευταίο θύμα, Gigi Hadid, περπάτησε φορώντας τα φτερά της στο show της Victoria's Secret αφήνοντας τους πάντες άφωνους με το απίστευτο παρουσιαστικό της, ήρθε τώρα η σειρά της Kim Kardashian να τα... ακούσει!

Η διάσημη τηλεπερσόνα λοιπόν, κατά τη διάρκεια της προβολής του τελευταίου επεισοδίου του Keeping Up With The Kardashians, έκανε ένα tweet, αναφερόμενη σε μία φράση της από το reality, στο οποίο έγραφε: «Μου λείπει πολύ η Νέα Ορλεάνη. Σίγουρα θα την ξαναεπισκεφτώ όταν γεννήσω για να φάω μερικά beignets (σαν ντόνατς που σερβίρονται για πρωινό)». Δυστυχώς όμως, και όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα με αυτά, ένας follower απάντησε από κάτω: «Το μόνο που σκέφτεσαι είναι το φαγητό fat bitch»!

kim kardashian makeup 700x1050 49add

Και όχι, η Kim σε καμία περίπτωση δεν έδωσε τόπο στην οργή, μιας και μπορεί να μην μας γεμίζει το μάτι, αλλά έχει τσαγανό! Απάντησε λοιπόν στον αγενή follower και είπε τα εξής: «Ω ναι! Καμία ντροπή στο δικό μου παιχνίδι. Αδιαφορώ τόσο πολύ για τα κιλά μου και το αν παχαίνω και κυρίως για το τι σκέφτονται οι άλλοι. Eίμαι πολύ περήφανη για το σώμα μου», έγραψε.

Αλήθεια δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα λέγαμε κάτι τέτοιο αλλά... Kim είσαι η θεά μας!