Η Teri Hatcher πάσχει από μια παράξενη ασθένεια

Η Teri Hatcher πάσχει από μια παράξενη ασθένεια

Η ηθοποιός αποκάλυψε πρόσφατα πως βασανίζεται εδώ και καιρό από μια σπάνια πάθηση στο χέρι της.

Η Catherine Zeta Jones δεν είναι η μόνη ηθοποιός στο Hollywood αυτόν τον καιρό που αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την ασθένεια από την οποία πάσχει. Η διάσημη «Νοικοκυρά σε Απόγνωση» Teri Hatcher, αποκάλυψε πριν λίγες μέρες πως ταλαιπωρείται εδώ και αρκετό καιρό από μία σπάνια και αρκετά εξουθενωτική ασθένεια η οποία ονομάζεται «Frozen Shoulder», παγωμένος ώμος, δηλαδή, σε ελεύθερη μετάφραση.

Πρόκειται για μια πάθηση που σχεδόν ακινητοποιεί το χέρι από το ύψος του ώμου και δυσκολεύει κατά πολύ την οποιαδήποτε κίνηση. Η ίδια η Hatcher δήλωσε:
«Αντιμετωπίζω αυτό το πράγμα που ονομάζεται frozen shoulder, το οποίο είναι μια πραγματική κατάσταση που εμφανίζεται στις γυναίκες. Ουσιαστικά έχει αφήσει το αριστερό μου χέρι σε πλήρη δυσλειτουργία... Δεν μπορώ ούτε να κουμπώσω το σουτιέν μου πια».

Η ηθοποιός αντιμετωπίζει αυτή τη δύσκολη και αρκετά επίπονη πάθηση με ενέσεις κορτιζόνης, ενώ συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: «Δεν ζητώ τη λύπηση του κόσμου ή κάτι παρόμοιο. Η κατάσταση θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερη, αλλά όταν σου στερούν κάτι τόσο απλό όπως το να μπορείς να σηκώνεις μια τσάντα... Ειλικρινά δεν μπορώ να περιμένω μέχρι να το ξεπεράσω ώστε να μπορώ να ξεκινήσω πάλι να ασκούμαι σαν τρελή, επειδή η αλήθεια είναι πως μου έχει λείψει».

Παρ' όλα αυτά, η Hatcher δεν το βάζει κάτω και, παρά την δύσκολη κατάστασή της, συμμετέχει σε ένα νέο φιλανθρωπικό κίνημα με την ονομασία «The Bread Art Project», το οποίο έχει στόχο να βοηθήσει τα παιδιά που πεινάνε στην Αμερική.