Σε πολύ κακή κατάσταση:Η πρώτη εμφάνιση της Courteney Cox μετά τη διάλυση του αρραβώνα της

Γωγώ Φούντα
Σε πολύ κακή κατάσταση:Η πρώτη εμφάνιση της Courteney Cox μετά τη διάλυση του αρραβώνα της

Η είδηση που έπεσε σα βόμβα στο Hollywood

Λίγες μέρες πριν, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Courteney Cox, η star της σειράς Friends και ο αρραβωνιαστικός της Johnny McDaid διάσημος μουσικός, αποφάσισαν να διαλύσουν τον 18μηνο αρραβώνα τους, την ίδια στιγμή που ετοίμαζαν πυρετωδώς το... γάμο τους!

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν είχαν γίνει γνωστές για τον ξαφνικό αυτό χωρισμό, μέχρι σήμερα και την πρώτη εμφάνιση της Courteney μετά από όλα όσα έγιναν. Η 51χρονη ηθοποιός λοιπόν, απαθανατίστηκε στους δρόμους του Los Angeles, ενώ ήταν ολοφάνερο ότι δεν είναι και στα καλύτερά της. Φορώντας μαύρα γυαλιά, αγέλαστη και με πρόσωπο κατακόκκινο, δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρύψει την κακή της διάθεση, ενώ ο φακός εστίασε στα δάχτυλά της από τα οποία φυσικά έλειπε το μονόπετρο που της είχε χαρίσει ο Johnny.

2EF6DFA700000578 0 image a 11 1448986228641 c35dc

Το ακόμα χειρότερο δε, είναι ότι όπως υποστηρίζουν άτομα από το περιβάλλον της, ο χωρισμός ήταν ξαφνικός ενώ δεν υπήρξε ουσιαστικός λόγος. «Απλά μία μέρα ο Johnny, ο οποίος πήρε και την πρωτοβουλία, αποφάσισε ότι δε θέλει να παντρευτεί», είπε φίλη του πρώην ζευγαριού.

«Η Courteney είναι απαρηγόρητη, ενώ δεν έχει πια καμία επαφή με μαζί του. Δεν έχει ιδέα που μένει πια, και από την μέρα του χωρισμού δεν έχουν ξαναμιλήσει» λένε. Ο ΜcDaid πάντως, έχει μετακομίσει στην πατρίδα του την Αγγλία, μιας και μέσα σε ελάχιστες μέρες, μάζεψε τα πράγματά του από το σπίτι τους στο Los Angeles, με κάποιους να ισχυρίζονται ότι αυτό που δεν άντεχε ήταν η πολύ στενή σχέση της πρώην συντρόφου του με τους συμπρωταγωνιστές της.

Ενώ όλοι περίμεναν το γάμο τους, το διάσημο ζευγάρι χώρισε

Tην αλήθεια δε θα την μάθουμε ποτέ, αλλά όπως και νά΄χει είναι αρκετά στενάχωρο.

Μας απογοήτευσε! Η σταρ έπειτα από πολλές πλαστικές έχει γίνει πλέον... μια άλλη!