Μετά τις σοκαριστικές φωτογραφίες, ο star είναι πιο όμορφος και υγιής από ποτέ

Γωγώ Φούντα
Μετά τις σοκαριστικές φωτογραφίες, ο star είναι πιο όμορφος και υγιής από ποτέ

Τα προβλήματα με το αλκοόλ φαίνεται να αποτελούν παρελθόν

Έχουν περάσει περίπου 7 μήνες, από τότε που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες που σόκαραν το Hollywood και που έδειχναν το σέξι και διάσημο ηθοποιό σε άθλια κατάσταση, να κυκλοφορεί με ένα μπουκάλι βότκα στους δρόμους του Λονδίνου, με βλέμμα κενό και βρώμικα ρούχα!

Και αφού οι θαυμαστές του είχαν απογοητευτεί πολύ και πίστεψαν ότι αυτή ίσως να είναι και η αρχή της κατρακύλας του, ο Jonathan Rhys Meyers διέψευσε τα προγνωστικά και πλέον είναι καλύτερα από ποτέ! Ο φωτογραφικός φακός, συνέλαβε το Βρετανό ηθοποιό στους δρόμους του Beverly Hills με την αρραβωνιαστικιά του Mara Lane και το υπέροχο κουτάβι τους.

2F00A5D900000578 3343580 image a 222 1449097171076 7e920

Και οφείλουμε να ομολογήσουμε, ότι η εικόνα του star ήταν καλύτερη από κάθε άλλη φορά, καθώς φαίνεται να έχει ξεπεράσει εντελώς τα προβλήματά του, δείχνοντας πιο όμορφος και υγιής από ποτέ. Μάλιστα, ο ίδιος είχε απολογηθεί για εκείνη την εμφάνισή του μέσα από το Instagram της αρραβωνιαστικιάς του, γράφοντας: «Η Mara και εγώ σας ευχαριστούμε, για τη στήριξη και την ευγένειά σας τη δύσκολη αυτή στιγμή. Ζητώ συγνώμη για την εμφάνισή μου και ελπίζω να μη σκέφτεστε τα χειρότερα για μένα.

Αυτή η φωτογραφία προκάλεσε πανικό στο διαδίκτυο και ο λόγος είναι προφανής

Εντάξει επειδή του έχουμε αδυναμία τον συγχωρούμε, και του ευχόμαστε να βρει επιτέλους τη γαλήνη και την ηρεμία που τόσο έχει ανάγκη.

Αυτή η φωτογραφία προκάλεσε πανικό στο διαδίκτυο και ο λόγος είναι προφανής