Η πρώτη συνέντευξη της Angelina Jolie μετά τις πολύ κακές κριτικές της ταινίας της

Γωγώ Φούντα
Η πρώτη συνέντευξη της Angelina Jolie μετά τις πολύ κακές κριτικές της ταινίας της

Παρά την αποτυχία δεν τη σταματά τίποτα

Η Angelina Jolie ως γνωστόν, είναι μία από τις μεγαλύτερες stars του πλανήτη, η οποία χωρίς να προκαλεί, καταφέρνει πάντα να γίνεται πρώτο θέμα με οτιδήποτε κι αν κάνει! Πολλοί πιστεύουν ότι έχει χάρισμα κάτι στο οποίο θα συμφωνήσουμε κι εμείς, μιας και είναι σχεδόν μαγικό το πόσο μπορεί να επηρεάσει την κοινή γνωμη μία κίνηση ή μία άποψή της.

Κι όμως, το νέο πόνημα της star, το πολυαναμενόμενο By The Sea όπου συμπρωταγωνιστεί με το σύζυγό της και επίσης τεράστιο star Brad Pitt, έχει λάβει κάκιστες κριτικές μιας και βαθμολογήθηκε με 4.6/10 ενώ ακόμα και οι εισπράξεις μέχρι στιγμής είναι γύρω στα 1,5 εκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως την ίδια ώρα που η ταινία στοίχισε συνολικά 10 εκατομμύρια δολάρια.

2F08BC5B00000578 3345053 image a 42 1449177146781 d9b4c

Παρόλα αυτά, και επειδή παραμένει μία star παγκοσμίου βεληνεκούς, φιγουράρει στο εξώφυλλο του περιοδικού ELLE για το τεύχος Δεκεμβρίου, και είναι όπως πάντα υπέροχη με το χαρακτηριστικό της ανδρόγυνο λουκ που έχει καθιερώσει τελευταία. Αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Καμπότζη για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας «First They Killed My Father».