Ιλένια Ουίλιαμς: Τι απαντά στο ενδεχόμενο συγκατοίκησης με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο;

Ιλένια Ουίλιαμς: Τι απαντά στο ενδεχόμενο συγκατοίκησης με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο;

Η σύντροφος του παρουσιαστή μιλά για τη σχέση τους και αποκαλύπτει πότε θα έκανε το επόμενο βήμα! 

Η σχέση του μετρά ήδη ένα χρόνο και, όπως όλα δείχνουν, εξελίσσεται από το καλό στο καλύτερο. Τη φετινή σεζόν, Ιλένια Ουίλιαμς και Δημήτρης Ουγγαρέζος, εκτός από συνοδοιπόροι στη ζωή, είναι και συνάδελφοι, αφού συμμετέχουν από κοινού στην εκπομπή «Τhis is spata Live». Έτσι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People η πρώτη, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο σύντροφό της και διάσημο παρουσιαστή, αποκαλύπτοντας μάλιστα, μεταξύ άλλων, το πότε σκοπεύει να κάνει το επόμενο βήμα και να μείνει μαζί του, κάτω από την ίδια στέγη.

plo d395a


«Μέχρι στιγμής, δεν έχω συγκατοικήσει, αλλά αυτά έρχονται από μόνα τους από τη μια μέρα στην άλλη, χωρίς ιδιαίτερη συζήτηση» , αποκάλυψε η Ιλένια, που έχει μάθει να μην κάνει μακροπρόθεσμα σχέδια και να μην ακολουθεί τη ζωή της, βάσει προγράμματος.

kjh 9c98a

Μάλιστα, για την τακτική της αυτή ανέφερε: «Τα τελευταία τρία χρόνια έγιναν μεγάλες αλλαγές και στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική μου ζωή. Δεν κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια και κοιτάζω την επόμενη μέρα. Μακάρι τα επόμενα χρόνια να πάνε όλα καλά! Να έχω τη δουλειά μου, τους ανθρώπους που αγαπάω, το σύντροφό μου και να μην αλλάξει ποτέ ο αυθορμητισμός μου!».


Πηγή: People