Τον θυμάστε; Αυτός είναι ο πρωταγωνιστής της πιο αγαπημένης μας νεανικής ταινίας

Γωγώ Φούντα
Τον θυμάστε; Αυτός είναι ο πρωταγωνιστής της πιο αγαπημένης μας νεανικής ταινίας

Η αλήθεια είναι ότι έχει αλλάξει πολύ

To μακρινό 2000, τότε που μόλις είχαμε καλωσορίσει το Millenium, ακούγαμε Backstreet Boys και προσπαθούσαμε να συνηθίσουμε το ευρώ στη ζωή μας, μία νεανική ταινία με παράξενο τίτλο, είχε κάνει όλα τα κορίτσια της ηλικίας μας, να καρδιοχτυπούν στη θέα του πρωταγωνιστή και φυσικά να μάθουν απ' έξω κι ανακατωτά τα λόγια του soundtrack.

Aναφερόμαστε στην ταινία «Coyote Ugly» η οποία εκτυλισσόταν σε ένα μπαρ και είχε πρωταγωνιστή ένα από τα πιο ωραία αγόρια της εποχής. Ο Adam Garcia λοιπόν, είχε στοιχειώσει τα όνειρά μας, καθώς δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να τον σκεφτόμαστε να χορεύει στους ρυθμούς του Can't Fight The Moonlight, το οποίο ήταν και η μοναδική επιτυχία της LeAnn Rimes!

2F1CC1B500000578 3348911 image a 1 1449471461339 5ddff

Kαι τώρα, ο 42χρονος πλέον ηθοποιός, εμφανίστηκε σε θεατρική πρεμιέρα, και η αλήθεια είναι ότι εκτός από τα μάτια, δεν έχει μείνει τίποτα ίδιο στην εμφάνισή του. Βέβαια, δεν είναι πλέον νεαρός και φρέσκος, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχει χάσει στo ελάχιστο τη γοητεία του. Πάντως για τις ενδαφερόμενες, κάνει κυρίως θέατρο, μιας και εκτός από ηθοποιός ήταν και χορευτής. Αλλά μάλλον το θυμάστε!

Η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία της Μαρίας Ηλιάκη και το super sexy φόρεμά της

Kαι για το τέλος σας έχουμε και το videoclip έτσι για να θυμηθούμε τα νιάτα μας!

Στοίχημα ότι δε θα την αναγνωρίσετε: Η Kesha χωρίς μακιγιάζ είναι άλλος άνθρωπος